Ποινική δίωξη Ν.Σφακιανάκη: Παράνομη οπλοκατοχή-κατοχή ναρκωτικών. Αφέθηκε ελεύθερος, δίκη 2/12

814
Ποινική δίωξη Ν.Σφακιανάκη

Προθεσμία για τις 2 Δεκεμβρίου 2020 ζήτησε και έλαβε πριν από λίγο ο γνωστός τραγουδιστής, Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος συνελήφθη χθες σε τυχαίο έλεγχο της τροχαίας.

Ο τραγουδιστής, μετά την απόφαση του δικαστηρίου για αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσής του, αφέθηκε ελεύθερος.

Σημειώνεται πως ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση στον Νότη Σφακιανάκη.

Τι είπε

Σε δήλωσή του μετά την άσκηση δίωξης από τον εισαγγελέα, ο Νότης Σφακιανάκης δήλωσε στους δημοσιογράφους πως δεν έχει να πει τίποτα γιατί, αν το κάνει, θα είναι «κάτι άσχημο».

«Δεν θέλω να πω κάτι. Θέλω να μην πω κάτι, γιατί θα σας πω κάτι άσχημο».

Τι λέει ο δικηγόρος του

Όπως αναφέρει σε δελτίο Τύπου το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια, το οποίο ανέλαβε την υπόθεση, η κατηγορία της οπλοκατοχής του απεδόθη για τυπικούς λόγους, γιατί είχε λήξει η άδεια νομίμου κατοχής ενός μικρού όπλου διαμετρήματος 9 χιλιοστών, η οποία δεν είχε ανανεωθεί λόγω του κοροναϊού.

Μάλιστα, ο συνήγορος του τραγουδιστή υπογραμμίζει πως το συγκεκριμένο όπλο το κατείχε επί δεκαετίες για τη προσωπική του ασφάλεια λόγω της ιδιομορφίας του επαγγέλματός του και των ωρών που εργάζεται και των χρημάτων που μεταφέρει «αφού πολλοί συνάδελφοί του έχουν πέσει θύματα ληστειών και επικίνδυνων υποθέσεων».

«Όσον αφορά τη μικροποσότητα ναρκωτικών, η οποία βρέθηκε στο αυτοκίνητό του, ο κ. Σφακιανάκης δήλωσε ότι δεν ήταν δική του, δίδοντας πλήρεις εξηγήσεις γι’ αυτήν» αναφέρει επίσης το δελτίο Τύπου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας