Πλειστηριασμοί: Ο ψεύτης και ο κλέφτης για πόσα χρόνια χαίρονται;

2418
ακίνητα

Κάθε βδομάδα γίνονται εκατοντάδες πλειστηριασμοί.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και οι τράπεζες οφείλουν να απαντήσουν:
1) Πόσοι πλειστηριασμοί αφορούν ιδιοκτήτες ακινήτων για αξία ακινήτου κάτω από 300.000,00 €;
2) Υλοποιείται η δέσμευση κυβέρνησης – τραπεζών για ακίνητα με αξία μέχρι 300.000,00 €  ώστε να εξαιρεθούν απ’ την πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών η λεγόμενη «συμφωνία κυρίων» (ΑΥΓΗ 12/10/2017).
3) Ο Πρόεδρος των συμβολαιογράφων κ. Ρούσκας που σαν υπάλληλος των τραπεζών, βγάζει δελτία τύπου, γνωρίζει αν πλειστηριάζονται ακίνητα κάτω από 300.000,00 €, ή μήπως αγνοεί τη «συμφωνία κυβέρνησης – τραπεζών»;
4) Τα στοιχεία της επίσημης ιστοσελίδας Δημοσιεύσεων Πλειστηριασμών για το ισόγειο κατάστημα της Λάρισας (162,5 τ.μ.) που ο πλειστηριασμός έγινε 28/3/2018 είναι συγκεκριμένα και μπορεί να τα δει ο καθένας, για να δούμε ποιος λέει ψέματα! Ενδιαφέρον θα είχε να μας πουν πόσο ήταν το δάνειο του οφειλέτη!
5) Στους πίνακες που δημοσιεύονται κάθε εβδομάδα πόσοι είναι οι πλειστηριασμοί κάτω από 300.000 €; Είναι όλοι πλούσιοι και μπαταχτσήδες;
Μην παιδεύεστε να δικαιολογήσετε τους πλειστηριασμούς, γιατί η χιονοστιβάδα των εξώσεων και η αντίδραση του λαού θα παρασύρει και την κυβέρνηση!

1 σχόλιο

  1. Οι μπανταξήδες είναι αυτοί που μας κυβερνούν παράνομα,έχοντας καταλύσει σύνταγμα και πολίτευμα.Ένοχος ένοχον ου ποιεί.Νεοελληνιστί: Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας