Πλειστηριασμοί: Δυναμική απάντηση του κινήματος στην προωθούμενη ποινικοποίηση και καταστολή του

2045
ρούσκας

Συνεπές και σήμερα στο αγωνιστικό ραντεβού του στα ειρηνοδικεία όλης της χώρας το κίνημα κατά των πλειστηριασμών με μαζική παρουσία των συλλογικοτήτων που το απαρτίζουν, παρότι οι πλειστηριασμοί δεν θα γίνονταν λόγω αποχής όλων των συμβολαιογραφικών συλλόγων.

Στην κινητοποίηση στο ειρηνοδικείο της Αθήνας, όπου κανείς συμβολαιογράφος δεν έσπασε την αποχή τους, συμμετείχε και πάλι μαζικό και δυναμικό μπλοκ της ΛΑ.Ε. με τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας της Δημήτρη Στρατούλη, Στάθη Λεουτσάκο, Δημήτρη Σαραφιανό, του ΕΠΑΜ και του Δεν Πληρώνω. Συμμετείχαν επίσης η επιτροπή πρωτοβουλίας κατά των πλειστηριασμών, η επιτροπή αγώνα Ζωγράφου και άλλες συλλογικότητες.

Με τους συμβολαιογραφικούς συλλόγους όλης της χώρας να έχουν εξαγγείλει αποχή από συμβατικούς και ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς μέχρι το τέλος του Δεκέμβρη 2017, το κίνημα κατά των πλειστηριασμών να έχει ήδη συγκροτήσει από το προηγούμενο Σαββάτο, 4/11, πανελλαδικό συντονιστικό και να έχει αποφασίσει την ένταση και κλιμάκωση των αγώνων του, η κυβέρνηση τρέχει να προλάβει την άμεση ικανοποίηση των απαιτήσεων της τρόικας και των τραπεζών να ξεκινήσουν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί στις 29/11, με την ενεργοποίηση μηχανισμών ακραίας καταστολής.

Το κίνημα κατά των πλειστηριασμών με τη σημερινή του κινητοποίηση έστειλε μήνυμα στους Ντράγκι – Ντάισελμπλουμ – τραπεζίτες – κυβέρνηση – μνημονιακή αντιπολίτευση, ότι ο αγώνας του κατά της αρπαγής πρώτων κατοικιών και όσων περιουσιακών στοιχείων έχουν απομείνει στα λαϊκά νοικοκυριά και στους κατεστραμμένους μικρομεσαίους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και αγρότες, θα συνεχιστεί. Και ο αγώνας αυτός θα συνεχιστεί παρά τη συκοφάντηση και τις προβοκάτσιες, που δέχεται από το μνημονιακό πολιτικό και μιντιακό κατεστημένο και παρά τους μηχανισμούς καταστολής, που προετοιμάζει η κυβέρνηση.

Το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών θα συνεχίσει να μαζικοποιεί, να επεκτείνει σ’ όλες τις γειτονιές και να κλιμακώνει διαρκώς τις δράσεις του, με στόχο να σταματήσει τα σχέδια κυβέρνησης, δανειστών και μνημονιακής Αντιπολίτευσης για την οικονομική εξόντωση των λαϊκών στρωμάτων και θα ακυρώσει στην πράξη όσα μέτρα καταστολής κι αν πάρει η κυβέρνηση. Με την απόφαση της πανελλαδικής συνέλευσης του, στις 4/11, έχει ήδη ανακοινώσει νέες αγωνιστικές κινητοποιήσεις του για τις 21, τις 22 και 29 Νοέμβρη, διαμηνύοντας για άλλη μια φορά, ότι η αρπαγή της λαϊκής περιουσίας δεν θα περάσει και ότι οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα μείνουν στα χαρτιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας