Πινγκ-πονγκ ψεύτικων και στημένων δημοσκοπήσεων

1796
δημοσκοπήσεις

Σε πινγκ-πονγκ ψεύτικων και στημένων δημοσκοπήσεων έχει εξελιχθεί ο ανταγωνισμός άνευ πολιτικού διακυβεύματος ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ.

Οι τελευταίες, πληρωμένες από τη ΝΔ και τους ολιγάρχες που την στηρίζουν, δημοσκοπήσεις βγάζουν την διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ σε 10 έως 15 μονάδες.

Εντελώς πρόσφατες δημοσκοπήσεις κατασκευασμένες στα άδυτα του ΣΥΡΙΖΑ μείωσαν κάθετα την διαφορά, από 10 και 15 μονάδες, σε 5 μονάδες μέσω του συρυζαϊκού οργάνου, της Εφ.Συν. και σήμερα Κυριακή (16/9) σε 3,5 μονάδες μέσω δημοσκόπησης αγνώστου εταιρικής ταυτότητας που δημοσιεύει το «Documento».

Το μόνο κοινό σημείο όλων αυτών των ψευτο-δημοσκοπήσεων είναι απολύτως αναμενόμενο και αυτονόητο: «θάβουν» τα μη συστημικά κόμματα και ιδιαίτερα την ΛΑ.Ε, η οποία είναι ο βασικός τους πολιτικός και προγραμματικός αντίπαλος και διαθέτει πανθομολογουμένως ισχυρή ανοδική λαϊκή δυναμική.

Όλοι, πλέον, έχουν πάρει χαμπάρι ότι οι δημοσκοπήσεις στην μεγάλη πλειονότητά τους παίζουν βρώμικα πολιτικά παιχνίδια σκοπιμότητας και κατεστημένων κέντρων. Και αυτό είναι το μεγάλο όφελος, γιατί έχουν αυτοεξευτελιστεί και αυτοδιασυρθεί. Ουδέν κακόν αμιγές καλού.

Κ.Μ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας