Περιστέρι: Συγκέντρωση κατά του ξυλοδαρμού διανομέα από την εργοδοσία

1758
περιστέρι

Σήμερα, Σάββατο 12 Ιανουαρίου, στις 3:30 μμ, στην πλατεία Δημαρχείου στο Περιστέρι, πραγματοποιείται από την εργατική συλλογικότητα στον επισιτισμό ΛΑΝΤΖΑ, αλλά και άλλους φορείς, συγκέντρωση, με αφορμή τον πρόσφατο ξυλοδαρμό διανομέα από μπράβους  της εργοδοσίας.

Πρόκειται για τον Πακιστανό Shakil Chaudhry Mohammad, ο οποίος είχε απολυθεί από το σουβλατζίδικο “Βεάκη 56”, επειδή κατήγγειλε την εργοδοσία που τον ασφάλιζε για λιγότερες ώρες απ’ όσες εργαζόταν πραγματικά.

Για αυτή του την καταγγελία ο εργαζόμενος πρώτα απολύθηκε και μετά ο πρώην εργοδότης του άρχισε να του στέλνει απειλητικά μηνύματα, ζητώντας να αποσύρει την καταγγελία. Μάλιστα έφτασε στο σημείο να ενημερώσει και την επόμενη επιχείρηση που τον προσέλαβε με αποτέλεσμα να τον απολύσουν και από εκεί.

Ο εργαζόμενος αναζήτησε και βρήκε ξανά ανάλογη εργασία, μη δεχόμενος να αποσύρει την καταγγελία στον πρώτο εργοδότη. Τότε εκείνος έστησε καρτέρι μαζί με μπράβους στον διανομέα και προφασιζόμενοι τους πελάτες του έδωσαν παραγγελία σε μια διεύθυνση που του επισημάνθηκε να μη χτυπήσει το κουδούνι αλλά να πατήσει τη κόρνα του δικύκλου.

Αντί για τους πελάτες εμφανίστηκαν δύο μπράβοι, οι οποίοι ζητούσαν από τον εργαζόμενο να υπογράψει έγγραφα τα οποία ανέφεραν πως έχει πληρωθεί κανονικά από τον πρώην εργοδότη του και να αποσύρει τις καταγγελίες εναντίον του. Όταν αυτός αρνήθηκε, τον χτύπησαν άγρια, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Αττικό Νοσοκομείο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας