Περιοδεία Λαφαζάνη και στελεχών της ΛΑ.Ε σε Κιλκίς και Σέρρες

1696

Πετυχημένη περιοδεία με μεγάλη απήχηση στους πολίτες και θετική ανταπόκριση στις θέσεις της ΛΑ.Ε πραγματοποίησε την Τρίτη (17/7) ο Γραμματέας του Π.Σ της ΛΑ.Ε Παν. Λαφαζάνης στους νομούς Κιλκίς και Σερρών, μαζί με στελέχη της Λαϊκής Ενότητας ανάμεσα στα οποία ήταν η Χριστίνα Σουλτανίδου, ο Σταύρος Παπαϊωάννου, ο Τάσος Κουλίνας, Μπίμπασης Χρήστος, Λιαρετίδης Γιάννης , Ισδράνης Βασίλης .

Το πρωί της Τρίτης ο Παν. Λαφαζάνης περιόδευσε στο Πολύκαστρο και στην πόλη του Κιλκίς όπου συζήτησε σε πολύ καλό κλίμα με εκατοντάδες πολίτες.

Στο Πολύκαστρο ο Παν. Λαφαζάνης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο των Αγροτοκτηνοτρόφων της Παιονίας Καρυπίδη Θωμά και συζήτησε για τα οξύτατα προβλήματα των κτηνοτρόφων, ιδιαίτερα για τις εξευτελιστικές τιμές του γάλακτος, τις αθρόες παράνομες εισαγωγές γάλακτος και την ανυπαρξία ελέγχων στις γαλακτοβιομηχανίες.

Ο Παν. Λαφαζάνης και τα στελέχη της ΛΑ.Ε περιόδευσε επίσης στο ιστορικό νοσοκομείο του Κιλκίς και μίλησαν με τους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό, επισκέπτες, ασθενείς και την Διοίκηση για τα προβλήματα του Νοσοκομείου, τα οποία, άλλωστε, είναι και προβλήματα όλου του δημόσιου συστήματος υγείας της χώρας μας που βρίσκεται σε πορεία υποβάθμισης, με όψεις κατάρρευσης.

Ο Παν. Λαφαζάνης επισκέφτηκε, επίσης, την Περιφερειακή Διοίκηση Κιλκίς, όπου, μαζί με τα στελέχη της ΛΑ.Ε, άκουσαν τις θέσεις της περιφέρειας για τα προβλήματα του Νομού και τόνισαν την ετοιμότητα της ΛΑ.Ε για θετικές παρεμβάσεις.

Το απόγευμα στην πόλη των Σερρών ο Παν. Λαφαζάνης και τα στελέχη της ΛΑ.Ε περιόδευσαν στην πόλη των Σερρών και είχαν συνάντηση με εκπροσώπους των κινημάτων της περιοχής ενάντια στα διόδια και τον ΤΑΠ.

Ο Παν. Λαφαζάνης εξέφρασε την πλήρη υποστήριξη της ΛΑ.Ε στους αγώνες και τα αιτήματα των τοπικών κινημάτων.

Ο Παν. Λαφαζάνης ζήτησε την κατάργηση του ν.Βορίδη που ποινικοποιεί την μη καταβολή διοδίων και τόνισε ότι είναι αδιανόητο να επιβάλλονται διόδια ακόμα και για την αποπληρωμή του δημόσιου χρέους!

Ο Παν. Λαφαζάνης υπογράμμισε ότι πρέπει τα διόδια πρέπει να καταργηθούν. Τα δημόσια έργα πρέπει να κατασκευάζονται με ευθύνη του κράτους δια του προϋπολογισμού δημοσίων επενδύσεων, κατέληξε.

Ο Παν. Λαφαζάνης τόνισε επίσης ότι ο ΤΑΠ κατασκευάζεται και θα λειτουργήσει σε βάρος του δημόσιου συμφέροντος και ζήτησε την καταβολή ετήσιου δημόσιου τέλους για την λειτουργία του και την επαναχάραξη του στη βάση των προτάσεων των πολιτών. Ο αγώνας για την επαναδιαπραγμάτευση της σύμβασης του ΤΑΠ είναι διαρκής, κατέληξε.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας