ΠΕΝΕΝ: Κανένα πλοίο δεν θα κινηθεί αν δεν καταβληθεί δώρο Πάσχα

759
πενεν

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις που ξεκίνησε τη Μεγάλη Πέμπτη, στο λιμάνι του Πειραιά, η Πανελλήνια Ένωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΝΕΝ), με σημείο αιχμής τη μη καταβολή του δώρου Πάσχα στα πληρώματα των πλοίων.

Έτσι, νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης, στο λιμάνι του Πειραιά, πραγματοποίησε μπλόκο στην φόρτωση του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου “AQUA JEWEL”, που πραγματοποιεί το δρομολόγιο Κύθηρα-Αντικύθηρα-Κίσσαμος.

Η διοίκηση της ΠΕΝΕΝ προειδοποιεί ότι όποιο πλοίο προσεγγίσει το λιμάνι του Πειραιά και στο πλήρωμά του δεν έχει καταβληθεί το δώρο του Πάσχα δεν πρόκειται να εκτελέσει το δρομολόγιό του.

Όπως τονίζει, πρόσφατα κατήγγειλε την επιχείρηση παγώματος του δώρου Πάσχα από σειρά ναυτιλιακών εταιριών, όμως «οι υπηρεσίες του υπουργείου Ναυτιλίας δεν φάνηκαν ουδόλως να ευαισθητοποιούνται και προφανώς ορισμένοι από αυτούς το μόνο που έπραξαν ήταν να κάνουν κάποιο τηλέφωνο προς τους εφοπλιστές εκλιπαρώντας να δοθεί το δώρο Πάσχα».

Ξεκαθαρίζει ότι θα προχωρήσει σε επισχέσεις εργασίας και αγωνιστική δράση μέσα και έξω από αυτά τα πλοία, ανεξάρτητα εάν θα είναι Μεγάλη Παρασκευή, Σάββατο ή η ημέρα του Πάσχα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας