Παρασκευόπουλος: Και εγώ έπαιρνα το επίδομα ενοικίου

1438
και

Νέα αποκάλυψη και για άλλο πολιτικό πρόσωπο της κυβέρνησης που λάμβανε το επίδομα ενοικίου έρχεται στη δημοσιότητα, δημιουργώντας «πονοκέφαλο» στο Μαξίμου.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος, αποκάλυψε πως συγκαταλέγεται σε εκείνους που, ως εξωκοινοβουλευτικοί, έχουν λάβει το επίδομα ενοικίου.
«Όπως όλοι, έτσι το έπαιρνα κι εγώ» είπε ο κ. Παρασκευόπουλος, δηλώνοντας ότι έκανε χρήση του νόμου για το ζήτημα αυτό, ενώ, κατόπιν εορτής, ζήτησε να αλλάξει η νομοθεσία και να μπουν εισοδηματικά κριτήρια για όσους λαμβάνουν το επίδομα ενοικίου.
Έτσι, ο Νίκος Παρασκευόπουλος προστίθεται στη λίστα μετά τα ονόματα των Ράνια Αντωνοπούλου, Δημήτρη Μάρδα, Κώστα Φωτάκη, Παναγιώτη Σγουρίδη, Σωκράτη Φάμελλου και Μαρίνας Χρυσοβελώνη, που λάμβαναν το επίδομα ενοικίου.
Σημειώνεται πως μετά τον σάλο που ξέσπασε για το ζήτημα, με απόφαση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, καταργείται η διάταξη που έδινε το δικαίωμα σε εξωκοινοβουλευτικά μέλη της κυβέρνησης να λαμβάνουν επίδομα ενοικίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας