Παραλήρημα Γιγίτ Μπουλούτ: Θα ποδοπατήσουμε την Ελλάδα

1867
μπουλούτ

Νιώθει ντροπή κάθε πολιτισμένος άνθρωπος για το επίπεδο της φρασεολογίας που χρησιμοποιούν οι Τούρκοι κυβερνητικοί παράγοντες σε βάρος της Ελλάδας, το οποίο κινείται μεταξύ κυνισμού και αιμοδιψούς βαρβαρότητας.
Το ρολόι της ιστορίας γυρίζει αιώνες πίσω.
Ή μήπως εκφράζει τον εφιάλτη που θα ζήσουμε αύριο.
Το δυστύχημα είναι ότι ορισμένοι Έλληνες πολιτικοί και κυβερνητικοί παράγοντες, ευτυχώς λίγοι, μιμούνται την τουρκική κατάπτωση.
«Θέλω να πάρω εκδίκηση για τον παππού μου, ο οποίος σκοτώθηκε από τους Έλληνες πριν από έναν αιώνα» δήλωσε ο επικεφαλής σύμβουλος του Τούρκου προέδρου, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Αμπντουλάχ Μποζκούρτ.
Νέες απειλές κατά της Ελλάδας «εκτόξευσε» ο συχνά εριστικός Γιγίτ Μπουλούτ, επικεφαλής σύμβουλος του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Ο Μπουλούτ δήλωσε ότι θέλει να εκδικηθεί για τον παππού του, τον οποίο σκότωσαν Έλληνες. Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο Αμπντουλάχ Μποζκούρτ, ο σύμβουλος του Ερντογάν δήλωσε πως η Τουρκία θα «ποδοπατήσει» την Ελλάδα, αν δεν συμμορφωθεί.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, κανείς, ούτε η ΕΕ ούτε οι ΗΠΑ, δεν θα μπορούν να την σταματήσουν.
«Θέλω να πάρω εκδίκηση για τον παππού μου, ο οποίος σκοτώθηκε από τους Έλληνες πριν από έναν αιώνα. Η Τουρκία θα ποδοπατήσει την Ελλάδα και κανείς, ούτε η ΕΕ ούτε οι ΗΠΑ, δεν θα μπορούν να την σταματήσουν, αν η Ελλάδα δεν συμμορφωθεί» φέρεται να δήλωσε ο Μπουλούτ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας