Παραδόθηκε ο δολοφόνος της 13χρονης Γιαννούλας Καραχάλιου

1772
δολοφόνος

Στο Αστυνομικό Τμήμα Δελφών παραδόθηκε ο 34χρονος επιχειρηματίας, που αναζητούνταν για τη δολοφονία της 13χρονης Γιαννούλας Καραχάλιου το βράδυ της περασμένης Δευτέρα σε καταυλισμό Ρομά της Άμφισσας.

Ο δράστης, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, θα οδηγηθεί σήμερα Τρίτη ενώπιον εισαγγελέα και στη συνέχεια θα απολογηθεί σε ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί προσπαθούσαν μάταια να βρουν τον 34χρονο, αφότου εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση σε περιοχή που γνώριζε πολύ καλά. Τα ίχνη του χάθηκαν αφού, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των Ρομά έπειτα από διαπληκτισμό έφυγε για να επιστρέψει οπλισμένος και να πυροβολήσει με καραμπίνα εναντίον τους.

Η τραγική κατάληξη του αιματηρού περιστατικού ήταν να τραυματιστεί στο πόδι ένας άνδρας Ρομά με το οποίο είχε διαπληκτιστεί λίγη ώρα πριν και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες να τραυματιστεί θανάσιμα στον λαιμό και την κάτω γνάθο η 13χρονη.

Η αποκάλυψη των συνθηκών υπό τις οποίες έγινε το έγκλημα, αφήνει έκθετη τη “δημοσιογραφία” των τηλεοπτικών καναλιών, που επί μέρες διέδιδαν ότι ο δράστης “αμύνθηκε” ή “εκδικήθηκε” για δήθεν διάρρηξη του καταστήματός του. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας