Παρέμβαση του σωματείου των εργαζομένων της ΕΥΑΘ και “SOSτε το νερό” στην ετήσια γενική συνέλευση της ΕΥΑΘ

1520
ΕΥΑΘ

Παρέμβαση στην ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων της ΕΥΑΘ πραγματοποίησαν το πρωί το σωματείο των εργαζομένων της ΕΥΑΘ και μέλη του “Soste το νερό” ζητώντας τα κέρδη της ΕΥΑΘ να μη δοθούν στους μετόχους αλλά να αξιοποιηθούν για υποδομές στα δίκτυα του νερού.

Παράλληλα εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην ιδιωτικοποίηση της εταιρείας. Η διαμαρτυρία ξεκίνησε λίγο πριν την έναρξη της συνέλευσης όπου το παρών έδωσε και η καμπάνια “Ξεκινάμε με το νερό”.

Οι εργαζόμενοι που πραγματοποίησαν νωρίτερα διαμαρτυρία έξω από το κτήριο του χρηματιστηριακού κέντρου Θεσσαλονίκης εισήλθαν στην αίθουσα που πραγματοποιείται η συνέλευση φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας πανό, ενώ διέκοψαν και την ομιλία του προέδρου της ΕΥΑΘ, Γιάννη Κρεστενίτη, που εκείνη την ώρα ήταν σε εξέλιξη.

Οι ίδιοι, ζήτησαν να δοθούν τα κέρδη της ΕΥΑΘ προκειμένου να πραγματοποιηθούν δομές και όχι στους μετόχους. Παράλληλα διαμαρτυρήθηκαν για την ιδιωτικοποίηση της εταιρείας.

Ο κ. Κρεστενιτής μετά την αποχώρηση των εργαζομένων από την αίθουσα τόνισε ότι την ευθύνη για θέματα επενδύσεων, που έπρεπε να γίνουν έχω και πολλά χρόνια δεν έχει το παρών διοικητικό συμβούλιο που βρίσκεται σε αυτή τη θέση τα τελευταία δυο χρόνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας