Πανικόβλητη η Σεούλ ζητά ”Ισχυρή απάντηση” στη Β. Κορέα

1506
Σεούλ
Nα δοθεί «η πιο ισχυρή» απάντηση στη Βόρεια Κορέα, ζήτησε ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας Μουν Τζειν, μετά την ανακοίνωση για την επιτυχημένη δοκιμή βόμβας υδρογόνου από την Πιονγιάνγκ.
Ο Μουν επεσήμανε ότι θα πιέσει ώστε να ληφθούν «όλα τα διπλωματικά μέτρα, και κυρίως να υπάρξουν ενέργειες από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕώστε να απομονωθεί εντελώς η Βόρεια Κορέα», όπως δήλωσε ο σύμβουλός του Τσουνγκ Έουι-Γιονγκ μετά τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας.
Κατά τον ίδιο αξιωματούχο, η Ουάσιγκτον και η Σεούλ συζήτησαν το ενδεχόμενο να αναπτύξουν στην κορεατική χερσόνησο αμερικανικά στρατηγικά στρατιωτικά μέσα.

1 σχόλιο

  1. Καθάρματα, ανδρείκελα των αμερικανών, όταν καταλάβατε ότι δεν σας σώζουν όσα όπλα κι αν κουβαλήσουν στο έδαφός σας τα αφεντικά σας, πανικοβληθήκατε και έντρομοι τρέχετε και ζητάτε κι άλλα. Εβδομήντα χρόνια η Β.Κορέα σας ζητάει να συνάψετε συμφωνία ειρήνης και να δουλέψετε για μια καλή γειτονία χωρίς να απειλεί ο ένας τον άλλο. Εσείς όμως κάνατε πάντα το αντίθετο. Προετοιμαζόσαστε για επίθεση εναντίον της. Ούτε εσείς όμως , ούτε τα αφεντικά σας δεν μπορούσατε να διανοηθείτε τι μπορεί να καταφέρει ένας λαός απόλυτα οργανωμένος και προσηλωμένος αταλάντευτα σε ένα σκοπό. Σαν συνέπεια, με μόλις 25 εκατ. πληθυσμό και έκταση μικρότερη απο την Ελλάδα έκανε άλματα στην τεχνολογία αιχμής και μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε πράγματα που οι μεγάλες δυνάμεις χρειάστηκαν δεκαετίες. Μπράβο τους, μακάρι να υπήρχαν κι άλλες χώρες που θα ακολουθούσαν το παράδειγμά της ώστε να απαλλασσόταν γρηγορότερα ο πλανήτης απο την αμερικανικανονατοϊκή ηγεμονία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας