Πανεπιστήμιο-Καλιφόρνιας: 6,1φορές πιο επικίνδυνο το εμβόλιο για παιδιά από τον κορονοϊό!

1871
Πανεπιστήμιο-Καλιφόρνιας: 6,1φορές πιο επικίνδυνο το εμβόλιο
Περισσότερο κινδυνεύουν από τα εμβόλια παρά από τον Covid 19 τα νέα παιδιά

Μελέτη σοκ που καταρρίπτει ορισμένους μύθους δημοσιεύτηκε στις ΗΠΑ καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι τα εμβόλια για τους νέους είναι επικίνδυνα πιο συγκεκριμένα 6,1 φορές πιο επικίνδυνα από τον covid 19.
Μάλιστα στην μελέτη αναφέρεται ότι οι νέοι είναι έως και έξι φορές πιο πιθανό να υποφέρουν από καρδιακά προβλήματα από το εμβόλιο παρά να νοσηλευτούν από τον Covid 19.
Η έρευνα που διεξήχθη από το University of California διαπίστωσε ότι τα νέα αγόρια έχουν έξι φορές περισσότερες πιθανότητες να υποφέρουν από καρδιακά προβλήματα που προκαλούνται από το εμβόλιο COVID-19 παρά να νοσηλευτούν ως αποτέλεσμα του ίδιου του COVID-19.
«Μια ομάδα με επικεφαλής τον Dr Tracy Hoeg στο University of California ερεύνησε το ποσοστό καρδιακών προβλημάτων όπως μυοκαρδίτιδας-φλεγμονής της καρδιάς-και πόνου στο στήθος σε παιδιά ηλικίας 12-17 ετών μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου», αναφέρει η Telegraph.
Στη συνέχεια συνέκριναν τα δεδομένα με την πιθανότητα τα παιδιά να χρειαστούν νοσοκομειακή υποστήριξη λόγω του Covid-19, σε περιόδους χαμηλών, μέτριων και υψηλών ποσοστών νοσηλείας»
«Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι ο κίνδυνος καρδιακών επιπλοκών για αγόρια ηλικίας 12-15 ετών μετά το εμβόλιο ήταν 162,2 ανά εκατομμύριο, που ήταν ο υψηλότερος από όλες τις ομάδες που εξέτασαν».

Περισσότερο κινδυνεύουν από τα εμβόλια παρά από τον Covid 19

Να σημειωθεί ότι ένα υγιές παιδί εάν μολυνθεί από τον COVID και νοσήσει βαριά, η πιθανότητα είναι περίπου 26,7 άτομα ανά εκατομμύριο, αυτό είναι ένα στοιχείο που αποδεικνύει ότι ο κίνδυνος που αντιμετωπίζουν από το εμβόλιο είναι 6,1 φορές υψηλότερος από τον ίδιο τον covid 19.

Ακόμη και κατά τα υψηλά ποσοστά κινδύνου για COVID, όπως τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, η απειλή από το εμβόλιο είναι 4,3 φορές υψηλότερη, ενώ σε χαμηλά ποσοστά κινδύνου, ο κίνδυνος τα έφηβα αγόρια να υποστούν «καρδιακή ανεπιθύμητη ενέργεια» από το εμβόλιο είναι τεράστια 22,8 φορές υψηλότερη.

Τα ερευνητικά δεδομένα βασίστηκαν σε μελέτη ανεπιθύμητων παρενεργειών που υπέστησαν νέοι μεταξύ Ιανουαρίου και Ιουνίου 2021.

Σε έναν υγιή κόσμο, τέτοια δεδομένα θα πρέπει να αντιπροσωπεύουν ένα ισχυρό όπλο ή καρφί στο φέρετρο του επιχειρήματος ότι οι νέοι και τα παιδιά πρέπει να εμβολιαστούν υποχρεωτικά για τον κορωνοϊό, αλλά προφανώς δεν θα συμβεί.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, η κυβέρνηση πιέζει να εμβολιάσει παιδιά ηλικίας 12-15 ετών, ακόμη και χωρίς τη γονική συναίνεση, παρά τη συμβουλή της Μικτής Επιτροπής Εμβολιασμού και Ανοσοποίησης (JCVI).
Εν τω μεταξύ, στην Αμερική, οι σχολικοί αξιωματούχοι του Λος Άντζελες ψήφισαν ομόφωνα για να επιβάλουν εμβολιασμούς για τον covid 19 για όλα τα παιδιά άνω των 12 ετών, παρά τις σφοδρές αντιρρήσεις των γονέων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας