Παναττική διαμαρτυρία συλλογικοτήτων στην ΑΑΔΕ κατά πλειστηριασμών λαϊκής περιουσίας

1753
παναττική

Με παναττική συγκέντρωση έξω από το κτίριο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) στην οδό Καραγεώργη Σερβίας, στο Σύνταγμα, ξεκίνησε το αγωνιστικό διήμερο του Πανελλαδικού Δικτύου Συλλογικοτήτων και Πρωτοβουλιών κατά των πλειστηριασμών, σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε η συνέλευση που ακολούθησε την πανελλαδική κινητοποίηση της 4/11/17.
Η κινητοποίηση έξω από την ΑΑΔΕ έγινε την πρώτη μέρα κατά την οποία οι ΔΟΥ είχαν προγραμματίσει την έναρξη ηλεκτρονικών πλειστηριασμών σε βάρος οφειλετών τους, κλιμακώνοντας έτσι την επίθεσή τους στα λαϊκά εισοδήματα: Προσπαθώντας να αφαιρέσουν ακόμα και την ίδια τη στέγη από εργαζόμενους που είδαν τα εισοδήματα τους να μειώνονται δραματικά, ανέργους που εξακολουθούν να έχουν στην κατοχή τους ένα ιδιόκτητο σπίτι ή ένα πατρικό στο χωριό, ελεύθερους επαγγελματίες που δεν κατάφεραν να πληρώσουν τις εισφορές τους και μικρομεσαίους επιχειρηματίες που, λόγω των μνημονιακών πολιτικών, είδαν τις επιχειρήσεις τους να καταστρέφονται.
Η κινητοποίηση έξω από την ΑΑΔΕ, ήταν ένα ακόμη ενωτικό βήμα απάντησης στην μεθόδευση μιας ακόμα μεγαλύτερης εξαθλίωσης της κοινωνίας υπέρ του μεγάλου κεφαλαίου, των τραπεζών, των πολυεθνικών και των funds. Τα συνθήματα που φωνάχτηκαν είχαν μαχητικό χαρακτήρα και περιείχαν την υπόσχεση της συνέχισης του αγώνα, ανεξάρτητα από τις απειλές που διατυπώνονται άμεσα για ιδιώνυμα σε βάρος όσων παρεμποδίζουν την υφαρπαγή της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας.
Το αγωνιστικό διήμερο συνεχίζεται αύριο, με κινητοποιήσεις στις γειτονιές έξω από τράπεζες και με μαζική παρουσία σε όλα τα Ειρηνοδικεία.
Στην Αθήνα, υπάρχει αγωνιστικό ραντεβού στις 11.00, στην συμβολή της οδού Κοραή με Σταδίου, συνεχίζουμε με μαζική παρέμβαση στο Ειρηνοδικείο, ενώ κινητοποίηση πραγματοποιείται και στις 18.00 το απόγευμα μπροστά στην Εθνική Τράπεζα στην πλατεία Κοτζιά.
Η ΛΑ.Ε. μέσα από τις συλλογικότητες στις οποίες συμμετέχει και μαζί με την Ενωτική Πρωτοβουλία κατά των πλειστηριασμών, θα δώσει και πάλι στις κινητοποιήσεις ένα δυναμικό παρόν.
01 05 06 07

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας