ΠΑΜΑΚ και Skai σε ταχυδακτυλουργίες: Ό,τι τους ενοχλεί το εξαφανίζουν

2551
ΠΑΜΑΚ

Οι εισαγγελείς στην χώρα αυτή δεν ασχολούνται φαίνεται με τις δημοσκοπήσεις.
Γιατί δεν είναι δυνατόν να διαβάζουν ανενόχλητοι και μακάριοι ότι γίνονται δημοσκοπήσεις από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ), που τις παρουσιάζει ως αρχιτέκτονας τους ένας κύριος Μαρατζίδης, που όπως διαπρέπει στην παραμόρφωση και θλιβερή αναθεώρηση της ιστορίας, επιδεικνύει λαμπρές επιδόσεις και στην παραχάραξη του πολιτικού σκηνικού, χωρίς να προβαίνουν σε διώξεις για τον σφετερισμό του ονόματος ενός ιστορικού Πανεπιστημίου για να εξυπηρετηθούν, μάλιστα, ρυπαρές πολιτικές σκοπιμότητες.
Ρωτάμε, λοιπόν, από που και ως που το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας προσφέρει το όνομά του ως όχημα για κερδοσκοπικές δημοσκοπικές εταιρείες, ενταγμένες στο πρόγραμμα ενός ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού;
Δεν ενδιαφέρει η περίπτωση την δικαιοσύνη;
Δεν ενδιαφέρονται για αυτό τον εξευτελισμό τους οι Πανεπιστημιακές αρχές;
Διότι οι δημοσκοπήσεις της ΠΑΜΑΚ αποτελούν μνημεία χειραγώγησης του πολιτικού σκηνικού.
Μέχρι τώρα βλέπαμε να πριμοδοτούν οι δημοσκοπήσεις σκανδαλωδώς τη ΝΔ και σε δεύτερο πλάνο τον νέο κωμικό ”δικομματισμό”’ με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Τώρα βλέπουμε ότι δίπλα στην προκλητική πριμοδότηση της ΝΔ συνυπάρχει κάτι πιο μαγικό.
Ο ”μάγος” Μαραντζίδης δεν μειώνει απλώς κατά το δοκούν τις ενοχλητικές ριζοσπαστικές αντιμνημονιακές δυνάμεις αλλά τώρα τις εξαφανίζει εντελώς από τον πολιτικό χάρτη, όπως την ΛΑ.Ε και στην τελευταία (ψευδό) δημοσκόπηση του.
Να δείτε που στο τέλος στις έρευνες αλά Μαραντζίδη θα υπάρχει μόνο η ΝΔ και ως δορυφόροι όσοι ακολουθούν την πολιτική της και της κάνουν σιγόντο.
Συγχαρητήρια κύριοι του Skai και εις ανώτερα.
Μην νομίζετε, όμως, ότι η δικαιοσύνη θα συνεχίσει για πολύ να είναι βαρήκοη στις ντροπές σας.
Έχουν οι καιροί γυρίσματα.

K.T

ΥΓ: Σύμφωνα με την αδέκαστη έρευνα Μαραντζίδη, τα τέσσερα μικρά κόμματα της έρευνας του έχουν από κοινού ένα ποσοστό αντίστοιχο, περίπου, με αυτούς που, πάντα κατά την έρευνα του μάγου των εξαφανίσεων, δηλώνουν άλλο κόμμα (7%)!
Τι περιέχει αυτό το μυστηριώδες άλλο κόμμα κ. Μαραντζίδη, όταν βρίσκεις κόμματα με 1,5%;
Ποιους κοροϊδεύεις;

1 σχόλιο

  1. Καταρχάς ο Μαραντζίδης δεν έχει καμμία αρμοδιότητα διεξαγωγής δημοσκοπήσεων, καθότι πολιτικός επιστήμονας-ιστορικός(;;;!!!) και όχι στατιστικολόγος ή κάτι παρεμφερές!
    Κατά δεύτερο, νομίζω παρασχοληθήκαμε με κάτι τέτοια ακροδεξιά φυντάνια. Οταν έρθει επιτέλους η ώρα τών εκλογών, τότε να δούμε πού θα κρυφτούνε όλοι αυτοί.
    Σπύρος Καυτατζόγλου
    Μαθηματικός
    Μέλος ΚΚΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας