Παλαιστινιακή αντεπίθεση με εκατοντάδες πυραυλικές επιθέσεις στις πόλεις του Ισραήλ!

435
εκατοντάδες πυραυλικές επιθέσεις

Απέτυχε ή τουλάχιστον δεν πέτυχε τον αντικειμενικό της στόχο η ισραηλινή Αεροπορία, δηλαδή να καταστρέψει τις παλαιστινιακές συστοιχίες πυραύλων εδάφους-εδάφους στην χθεσινή μαζική επιδρομή της στην Γάζα μετά το τέχνασμα που, κατά τους Ισραηλινούς, οδήγησε στις σήραγγες το πυροβολικό της Χαμάς κι εκεί υποτίθεται ότι καταστράφηκαν από τον βομβαρδισμό 160 μαχητικών που ακολούθησε.

Λίγες ώρες μετά τον υψηλής έντασης βομβαρδισμό της Γάζας, εκατοντάδες πύραυλοι εδάφους-εδάφους μικρής ακτίνας (15 χλμ.) Qassam από την Λωρίδα της Γάζας, έπληξαν την ισραηλινή πόλη Ashdod, ενώ 130 πύραυλοι εκτοξεύθηκαν και κατά του ίδιου του Τελ Αβίβ, προκαλώντας πανικό στους κατοίκους και ευτυχώς μικρές απώλειες σε ανθρώπους.


Πύραυλοι εκτοξεύθηκαν και κατά της πόλης Sderot, αλλά οι Ισραηλινοί λένε ότι αναχαιτίστηκαν, όπως και κατά της πόλης Αshkelon.



Ο πύραυλος Qassam στην πραγματικότητα μια ρουκέτα μη κατευθυνόμενη, αναπτύχθηκε και αναπτύχθηκε από τις ταξιαρχίες Izz ad-Din al-Qassam, τον στρατιωτικό βραχίονα της Χαμάς.

Η Χαμάς αυτή την φορά εκτόξευσε εκατοντάδες Qassam και μία ρουκέτα χτύπησε την ισραηλινή πόλη Ashdod και τον σταθμό ηλεκτρικής ενέργειας βυθίζοντας την πόλη στο σκοτάδι. 

Aλλος πύραυλος της Χαμάς έπληξε στην πόλη αποθήκη με εύφλεκτα υλικά δημιουργώντας ένα προσωρινό τοξικό νέφος. Δείτε κάτωθι (το τελευταίο) βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα το ισραηλινό Γενικό Επιτελείο για την συγκεκριμένη επίθεση στην αποθήκη της Ashdod και τι καταστροφή προκάλεσε ο παλαιστινιακός πύραυλος.


Το ισραηλινό Γενικό Επιτελείο ανακοίνωσε για τις νέες επιθέσεις πως «Αυτό δεν θα μείνει αναπάντητο», αλλά η ουσία είναι ότι μετά την μαζική επίθεση από αέρα, θάλασσα και στεριά, οι Παλαιστίνιοι κατάφεραν και αντεπιτέθηκαν, δείχνοντας μεγάλη ικανότητα απορρόφησης των πληγμάτων και δείχνοντας ότι έχουν τεράστιο πυραυλικό απόθεμα.


Ασντόντ είναι η πέμπτη σε μέγεθος πόλη του Ισραήλ, με πληθυσμό 207.000, και το λιμάνι της Ασντόντ είναι το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας για εισαγόμενα εμπορεύματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας