Παλαιστίνιοι στην αμερικάνικη πρεσβεία ενάντια στη συμφωνία Τραμπ διαιώνισης σιωνιστικής κατοχής

1075
παλαιστίνιοι
nor_soft

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας Παλαιστινίων που ζουν στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη, το απόγευμα, έξω από την αμερικάνικη πρεσβεία στην Αθήνα.

 

Η διαμαρτυρία εστρέφετο ενάντια στη συμφωνία Τραμπ, τη λεγόμενη “συμφωνία του αιώνα”, που προωθεί η κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Αυτές τις μέρες, για το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας που προβλέπει οικονομική βοήθεια στους Παλαιστίνιους, γίνεται Διάσκεψη στο Μπαχρέιν.

Να σημειωθεί ότι η συζητούμενη οικονομική βοήθεια δεν προβλέπει πουθενά τον τερματισμό της κατοχής. Αντίθετα, το σχέδιο Τραμπ έχει ως στόχο τη διαιώνιση με εκείνη ή την άλλη μορφή της ισραηλινής κατοχής των παλαιστινιακών εδαφών έναντι οικονομικών ανταλλαγμάτων.

Στη διαμαρτυρία παραβρέθηκε και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος εξέφρασε την πλήρη αλληλεγγύη της ΛΑ.Ε και όλου του δημοκρατικού ελληνικού λαού στον αγώνα των Παλαιστινίων.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης αποδοκίμασε την κυβέρνηση του μεταλλαγμένου ΣΥΡΙΖΑ και την ηγεσία της Ν.Δ., οι οποίες τηρούν σιγή ιχθύος απέναντι στην κατοχική συμφωνία Τραμπ και στην ουσία στηρίζουν το αμερικανοϊσραηλινό σχέδιο για μια μοντέρνα διαιώνιση της κατοχικής ισραηλινής βαρβαρότητας, με αντίτιμο τα τριάντα αργύρια της οικονομικής βοήθειας.

Ο Παν. Λαφαζάνης τόνισε ότι αυτή η στάση κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. πλήττει καίρια τη χώρα μας και ιδιαίτερα την Κύπρο, η οποία διεξάγει αντικατοχικό αγώνα, την ώρα που Αθήνα και Λευκωσία στηρίζουν τα γεράκια του Ισραήλ στον κατοχικό ρόλο τους.

Νέα συγκέντρωση πραγματοποιούν οι Παλαιστίνιοι της Αθήνας σήμερα Τετάρτη, στις 6 μ.μ., έξω από την αμερικάνικη πρεσβεία, συνεχίζοντας τις αγωνιστικές διαμαρτυρίες τους.

Οι Παλαιστίνιοι απευθύνουν κάλεσμα σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις και τους πολίτες της χώρας μας να δώσουν το παρόν στη συγκέντρωσή τους.

nor_soft

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας