Πέρασε από το «Κλ. Βικελίδης» ο Ολυμπιακός, 1-0 τον Άρη

1191
ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έφυγε με τη νίκη από το «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον Άρη, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής και μείωσε τη διαφορά από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ στους 4 βαθμούς.

Η πειραϊκή ομάδα επικράτησε 1-0 με γκολ του Χασάν, με τον Αιγύπτιο να χαρίζει στους «ερυθρόλευκους» δεύτερο εκτός έδρας τρίποντο, μετά από εκείνο στη Νέα Σμύρνη, ενώ οι «κίτρινοι» συμπλήρωσαν πέντε συνεχείς ήττες στο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά και στο  έχασε την πρώτη σημαντική ευκαιρία του, όταν ο Φορτούνης αστόχησε στο σουτ που έκανε από το ύψος της μικρής περιοχής, αφού ο Χασάν με προσποίηση άφησε τη μπάλα να περάσει στον συμπαίκτη του.

Στο 21΄ κεφαλιά του Χριστοδουλόπουλου από σέντρα του Κούτρη μπλόκαρε ο Κουέστα και στο ίδιο λεπτό σουτ του Μενέντεθ, μάζεψε ο Σα.

Στη συνέχεια το παιχνίδι άνοιξε ακόμα περισσότερο. Στο 35΄ φάουλ από τον Γκαρσία και κεφαλιά του Ντιγκινί έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Σα και στο 40΄ σε φάουλ του Γκάμα και ασταθή απόκρουση του Σα ο Γιουνές νικήθηκε από τον Πορτογάλο τερματοφύλακα.

Στο 67΄ ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με πολύ ωραίο και θεαματικό γκολ από τον Χασάν, που προήλθε από συνδυαστική προσπάθεια των επιθετικών του: ο Νάτχο έκανε μπαλιά 30 μέτρων στον Κούτρη, αυτός έστειλε παράλληλη πάσα-ασίστ στον Αιγύπτιο φορ κι εκείνος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας την Ιστορία του αγώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας