Πέθανε 16χρονος: Εμβολιάστηκε πριν λίγες μέρες-Ερώτημα η συσχέτιση με το εμβόλιο

5572
Εμβολιάστηκε πριν λίγες μέρες

Σοκαρισμένη η Ελλάδα από τον θάνατο του 16χρονου στο χωριό Μαντέικα, στην Αρκαδία. Το 16χρονο παιδί βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του το πρωί της Δευτέρας από συγγενικό του πρόσωπο.

Από τη πρώτη στιγμή στο διαδίκτυο υπήρχαν πολλές καταγγελίες πως το παιδί πέθανε μετά τον εμβολιασμό του. Μάλιστα υπήρξε επίσημη καταγγελία και από τον δικηγόρο Νίκο Αντωνιάδη πως το παιδί είχε εμβολιαστεί το μεσημέρι της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την οικογένεια του παιδιού το παιδί είχε εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού την Παρασκευή το μεσημέρι και δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας πριν από τον εμβολιασμό του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται σήμερα (Τρίτη), ώστε να ρίξει φως στον μυστηριώδη θάνατο του παιδιού.

Να τονίσουμε πως το παιδί εμβολιάστηκε με Pfizer, ενώ η οικογένεια του είναι φτωχή και πολύτεκνη (σύμφωνα με πληροφορίες είχε τέσσερα παιδιά).

Θα πρέπει σε αυτή την περίπτωση να υπάρξει απόλυτη διαφάνεια στις έρευνες καθώς αναφερόμαστε σε ένα ανήλικο παιδί!

Μια είδηση που έρχεται την ώρα που οι «ειδικοί» (που έχουν το ακαταδίωκτο) βγαίνουν σε ζωντανή μετάδοση και διαβεβαιώνουν τους γονείς για την ασφάλεια των εμβολίων και ζητούν τον μαζικό εμβολιασμό των παιδιών.

Να σημειώσουμε ακόμη μια φορά πως δεν είναι ακόμα γνωστό το εάν ο θάνατος του εμβολίου έχει σχέση με τον εμβολιασμό του, παρόλα αυτά όπως τονίσαμε θα πρέπει να υπάρξει απόλυτη διαφάνεια στις έρευνες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας