Ο Putin δίνει χείρα βοηθείας σε Trump:Δεν μας έδωσε κρατικά μυστικά!

1561
Πούτιν

Ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin, σε μια προσπάθεια διάσωσης του Trump, o οποίος βάλλεται κατά ριπάς από τους εγχώριους ”αντιρώσους” επικριτές του, ισχυρίστηκε την Τετάρτη ότι ο αμερικανός ομόλογός του δεν μοιράστηκε με τον ρώσο υπουργό Εξωτερικών απόρρητες πληροφορίες, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, και τόνισε ότι μπορεί να το αποδείξει.
Σε συνέντευξη Τύπου μαζί με τον Ιταλό πρόεδρο Paolo Gentilloni, ο Putin είπε ότι ο Σεργκέι Lavrov δεν του μετέφερε «μη υπαρκτά» μυστικά.
Ο ρώσος πρόεδρος είπε ότι η Μόσχα είναι έτοιμη να παραδώσει σε αμερικανούς βουλευτές το απομαγνητοφωνημένο κείμενο της συνάντησης Trump-Lavrov, εάν αυτό τους καθησυχάσει.
Η εφημερίδα Washington Post, με ένα ιδιαίτερο αιχμηρό και καθόλου σύνηθες δημοσίευμα έγραψε ότι στη διάρκεια της συνάντησής του με τον υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας και τον πρέσβη της Μόσχας στην αμερικανική πρωτεύουσα, ο πρόεδρος αποκάλυψε «άκρως απόρρητες» πληροφορίες που είχαν έρθει στην κατοχή του από πηγή που δεν αποκαλύπτεται από την εφημερίδα.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ορισμένοι από τους παρόντες στη συνάντηση, μόλις αντιλήφθηκαν τι συμβαίνει, φρόντισαν να ενημερώσουν τη CIA και την NSA.

1 σχόλιο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας