Ο φασίστας Μπολσονάρου ιδρύει νέο κόμμα «κατά του κομμουνισμού»!

973
μπολσονάρο

Το αντικομμουνιστικό του μένος φέρνει για μια ακόμα φορά στην επιφάνεια ο φασίστας, ακροδεξιός πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου, ο οποίος ίδρυσε νέο κόμμα, με έναν από τους πρωταρχικούς του στόχους την «καταπολέμηση του κομμουνισμού»!

Το κόμμα του, η «Συμμαχία για τη Βραζιλία», έχει στόχο να πολεμήσει κατά «του κομμουνισμού, της παγκοσμιοποίησης και οποιασδήποτε ιδεολογίας αντίκειται στη φυσική τάξη», δήλωσε ο ίδιος ο Μπολσονάρου στη διάρκεια εκδήλωσης στην Μπραζίλια. Και όταν ο Μπολσονάρου – ο υμνητής των Χουντικών όπου γης μιλάει – για …διατήρηση της «φυσικής τάξης», αναφέρεται στην επιβολή της δικτατορίας των μονοπωλίων με κάθε μέσο και τρόπο.

Ο πρώην λοχαγός της χούντας σκοπεύει να ηγείται του κόμματος μαζί με έναν από τους γιους του, τον Φλάβιο, ο οποίος είναι γερουσιαστής.

Ο φασίστας πρόεδρος αποχώρησε πρόσφατα από το κόμμα του, το (PSL), έπειτα από μια «διαμάχη» για τη χρηματοδότηση της προεκλογικής εκστρατείας. Για τα λεφτά τα …έσπασαν οι έντιμοι Βραζιλιάνοι πολιτικοί που θα διατηρήσουν την τάξη.

Για να συμμετάσχει σε εκλογές το νέο κόμμα πρέπει να συγκεντρώσει 500.000 υπογραφές σε τουλάχιστον εννέα από τις 26 πολιτείες της Βραζιλίας.

Το πρόγραμμα του νέου κόμματος αναφέρει ότι «αναγνωρίζει τη θέση του Θεού στη ζωή, την ιστορία και την ψυχή του λαού της Βραζιλίας» και στηρίζει το δικαίωμα στην οπλοκατοχή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας