Ο Τσίπρας “τρώει” την “παλιά-φρουρά”. Ακολουθεί η δική του καρατόμησή

703
για να ακολουθήσει η καρατόμησή του

Το ψέμα , η εξαπάτηση και η υποκρισία μπορεί ορισμένες φορές να επικυριαρχούν και προσωρινά να επιβραβεύονται .

΄Ερχεται γρήγορα , όμως , η ώρα που οι πολιτικοί ψεύτες  και  οι πολιτικοί υποκριτές , οι θεσιθήρες και οι υπερόπτες, πετάγονται στα σκουπίδια ,  ως στημένες λεμονόκουπες , απ΄ αυτούς που ευεργέτησαν και αξιοποίησαν τις κωλοτούμπες τους για να “ εξιλεωθούν “ και να αναρριχηθούν .

΄Ηδη , όπως πληροφορούμεθα , ο Γ. Δραγασάκης (Γ.Δ) , μετά και τις καταγγελίες του Γ. Βαρουφάκη  (Γ.Β) , ειδικού στην τακτική “με όλους και με όλα” και του πολιτικού χαμελαιοντισμού , καταγγελίες που αφορούν τον βρώμικο ρόλο που ο Γ.Δ διαδραμάτισε στην υπόθεση της σκανδαλώδους εκχώρησης του ΟΠΑΠ στους  “ Τσέχους “ και εγχώριους διαπλεκόμενους , όχι μόνο αφέθηκε ανυπεράσπιστος και μόνος από τον Τσίπρα και την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, παρότι γνώριζαν και μαζί τα “κάνανε” αλλά και βλέπει τη δυσμένεια στο πρόσωπό του να γίνεται όλο και πιο σκοτεινή.

Πιθανόν , επίσης , ο Γ.Δ να είναι και ο “ μεζές “ που πρέπει να φαγωθεί για να πετύχει το τραπέζι του συνοικέσιου που προετοιμάζουν στο παρασκήνιο τα “ εξαδελφάκια “           ΣΥΡΙΖΑ-ΜΕΡΑ , στο οποίο αμφότερα τα κόμματα προσβλέπουν,  ματαίως , προς “ επιτυχία “  και διάσωσή τους .

Όλοι όσοι επικαλούντο από παλιά την Αριστερά ψήφισαν και εφάρμοσαν μνημόνια, βαδίζουν σε γρήγορο και κακό πολιτικό τέλος.

΄Ετσι όπως πάει , ο Αλ. Τσίπρας θα “ φάει “  ένα- ένα , όπως ο Κρόνος , όλα σχεδόν τα παλαιότερα στελέχη του κόμματός του , που έλκουν την παρουσία τους από τον παλιό ΣΥΝ και την ίδρυση του ΣΥΡΙΖΑ .

Αυτός θα είναι ο ρόλος του Τσίπρα το αμέσως επόμενο διάστημα , μέχρις ότου  οι επίδοξοι “ νεότεροι “ , Πασοκογενείς Σημιτο-βολεμένοι και όψιμοι Συριζαίοι να καταπιούν γρήγορα αμάσητο και τον ίδιο . Και θα τον καταπιούν  για να τον διαδεχθεί κάποιος φέρελπις , πιο φιλόδοξος και πολιτικά , ίσως , πιο “ αδίστακτος “   από αυτόν ,  ο οποίος δεν θα έχει φορτωθεί και ψηφίσει μνημόνιο και θα μπορεί να υποσχεθεί ότι κάνει δήθεν μια “ νέα αρχή “  , κάτι που αντιμετωπίζεται με  καυστικότατα σχόλια  όταν το ισχυρίζεται ο Τσίπρας .

Ας μην χαίρεται , όμως , το Μητσοτακαίϊκο από την  διαφαινόμενη τραγωδία Τσίπρα – ΣΥΡΙΖΑ και από το γεγονός ότι η χώρα δεν διαθέτει αντιπολίτευση.

Δεν πρέπει να διαφεύγει από τον Κυρ. Μητσοτάκη ότι η αποκαθήλωση του ξεπεσμένου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ θα πάει πλάϊ-πλάϊ με τη δική του κατακρήμνιση .

Τσίπρας και Μητσοτάκης , πέραν από ρητορικές διαφοροποιήσεις ,  αποτελούν αξεχώριστο δίδυμο και στην αναρρίχηση και στην πολιτική τους και θα αποτελέσουν δίδυμο και στην ηχηρή πτώση τους. Είναι Σιαμαίοι.

 

Κ.Τ           

                                                                                      

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας