Ο Τούρκος εμπνευστής της «Γαλάζιας-Πατρίδας» ζητά αποζημιώσεις από Ελλάδα και Αρμενία!

512
Ο Τούρκος εμπνευστής της «Γαλάζιας-Πατρίδας»

Οι αντιδράσεις στην αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν συνεχίζονται στην Τουρκία και όποιος έχει βήμα τα ΜΜΕ προσπαθεί να δώσει και μια λύση ως αντίποινα!

Έτσι ο ναύαρχος ε.α. Δρ. Yayci Jihad και εμπνευστής του δόγματος της “Γαλάζιας Πατρίδας” ζητά άμεση προσφυγή στον ΟΗΕ κατά Ελλάδας και Αρμενίας για να ζητήσει αποζημιώσεις για τα “εγκληματά μας”.

Πρόεδρος της BAU DEGS και συνταξιούχος πρώην Ναύαρχος Αναπλ. Δρ. Ο Cihat Yaycı ολοκλήρωσε ως εξής:

«Πρέπει να καταγράψουμε τη γενοκτονία που διέπραξαν οι Αρμένιοι και οι Έλληνες με δικαστικές αποφάσεις που βασίζονται σε ιστορικά έγγραφα και προηγούμενες μαρτυρίες, αντί να στηρίξουμε την συκοφαντία τους. Πρέπει να ολοκληρώσουμε τις νομικές διαδικασίες και να τις υποβάλλουμε στον ΟΗΕ. 

Πρέπει να απαιτήσουμε αποζημίωση από τους Αρμένιους και τους Έλληνες. Αυτές δεν είναι παράλογες κινήσεις, αλλά σαν σκάκι κινήσεις που πρέπει να γίνουν διπλωματικά και νομικά. Πρέπει να αλλάξουμε τη νοοτροπία. Διαφορετικά, όσο στέκουμε στο γκολ, όλοι μας πυροβολούν. Πρέπει να πάμε στο μισό γήπεδο των άλλων και να πυροβολήσουμε τους στόχους τους. “

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας