Ο Σουηδός μέσος Jimmy Durmaz και η εθνική ομάδα της Σουηδίας, έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στο ρατσισμό!

1707
durmaz
Ο Σουηδός μέσος Jimmy Durmaz και η εθνική ομάδα της Σουηδίας, έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στο ρατσισμό, μετά τη στοχοποίησή του παίκτη από χρήστες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, για το φάουλ που χάρισε το νικητήριο γκολ στον αγώνα απέναντι στη Γερμανία.
Την Κυριακή και ενώ η ομάδα είχε μαζευτεί για την προπόνηση, ο Janne Andersson, απευθύνθηκε στους δημοσιογράφους, λέγοντας πως θα άρχιζαν, σχολιάζοντας τις απαράδεκτες εξελίξεις που ακολούθησαν τον αγώνα και εξήγησε πως όλη η ομάδα στηρίζει τον Durmaz.
Όπως ανέφερε ο μέσος της Σουηδίας, είναι φυσιολογικό να δέχεται κριτική για ό,τι γίνεται στο γήπεδο. Κάτι το οποίο είναι μέρος της δουλειάς του. Αλλά όπως εξήγησε, υπάρχουν όρια και αυτά τα όρια ξεπεράστηκαν, αφού οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων τον αποκάλεσαν “τρομοκράτη”, “Ταλιμπάν”, και “μαυρούλη”, ενώ απείλησαν τον ίδιο και την οικογένειά του.
Ο ίδιος, σημείωσε πως είναι Σουηδός και είναι περήφανος που εκπροσωπεί της σουηδική εθνική ομάδα ενώ ταυτόχρονα εξέφρασε την ευγνωμοσύνη προς όλους όσους τον στήριξαν.
Στο τέλος της δήλωσης, όλη η ομάδα και οι τεχνικοί, φώναξαν “Fuck racism”, ενώ η σουηδική ένωση ποδοσφαίρου ανακοίνωσε πως ενημέρωσε τις αρχές για τις απειλές σε βάρος του παίκτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας