Ο Σαββίδης σώζει την χώρα! Αγόρασε το «Epsilon-TV»

3984
παοκ

Από την προηγούμενη Πέμπτη το «EpsilonTV» πέρασε στα χέρια του «επενδυτή», τρομάρα μας, Ιβάν Σαββίδη.
Δεν ανακοινώθηκε το τίμημα της εξαγοράς, προς χάριν της διαφάνειας…
Το ΑΠΕ-ΜΠΕ μετέδωσε πανηγυρικά την μεγάλη είδηση, ότι εντός του Οκτωβρίου ο όμιλος (!) Σαββίδη (Dimera) θα ανακοινώσει στοιχεία για το νέο πρόγραμμα του καναλιού.
Ο Ιβάν Σαββίδης θεωρείται μέγα στήριγμα της κυβέρνησης στον χώρο των μίντια. Πρόσφατα αγόρασε ΕΘΝΟΣ και Ημερησία και το 20% του MEGA.
Πολιτικοί και δημοσιογραφικοί κύκλοι υπογράμμιζαν πως αποτελεί κατάντημα για τη χώρα ότι η κυβέρνηση έφτασε στο σημείο ουσιαστικά να εξυμνεί ως σωτήρα επενδυτή της χώρας τον Ιβάν Σαββίδη, τον οποίο έχει αναγορεύσει ως το «αριστερό» διαπλεκόμενο χέρι της στον χώρο των μίντια.
Οι ίδιοι κύκλοι σημείωναν επίσης την εισβολή νεότευκτων πειρατών στον χώρο των μίντια, οι οποίοι επιταχύνουν τον κατήφορο και την ευτέλεια των τελευταίων, αναδεικνύοντας με τον πλέον παραστατικό τρόπο την βαθιά παρακμή που διανύει η χώρα.
Είναι προφανές, ότι η Ελλάδα έχει ανάγκη από μια βαθιά δημοκρατική και αξιακή ανατροπή, ειδικότερα στον χώρο της ενημέρωσης και του πολιτισμού, που θα σταματήσει και θα ακυρώσει την παράδοση του μιντιακού πεδίου της χώρας στα διαπλεκόμενα παρασιτικά συμφέροντα μιας ολιγαρχίας πειρατικού χρήματος, τα οποία δίνουν καθημερινά την χαριστική βολή στον λαό μας και στην νεολαία μας.

1 σχόλιο

  1. O άλλος δρόμος που προτείνετε εσείς και σας τον φορτώνουν αυτοί που τον ακολουθούν στο τώρα. δηλαδή τα ξεπουλάν όλα και στις Ρωσία-Κίνα και μετά σας λένε ότι αυτό που προτείνετε εσείς είναι ο μη ευρωπαϊκός δρόμος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας