Ο Παν. Λαφαζάνης στη Ρώσικη πρεσβεία για την επέτειο της αντιφασιστικής νίκης

1287
Ρώσικη
nor_soft

Ο Παν. Λαφαζάνης και άλλα στελέχη της ΛΑ.Ε, αγωνιστές της Αριστεράς και προσωπικότητες της χώρας μας που αγωνίζονται για την ανάπτυξη των ελληνορωσικών σχέσεων, παρευρέθηκαν σήμερα στην δεξίωση που παρέθεσε η Ρώσικη πρεσβεία της Αθήνας για την επέτειο των 74 χρόνων από την αντιφασιστική νίκη του ρώσικου λαού κατά τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο.

Πέραν του Παν. Λαφαζάνη διακρίναμε τους Κώστα Ήσυχο μέλος του Π.Σ. ΛΑ.Ε, τον Δημ. Κωνσταντακόπουλο υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΛΑ.Ε, τον Ανδρέα Ζαφείρη υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Αθήνας ( με το ψηφοδέλτιο “Μέτωπο Ανατροπής για την Αθήνα” και υποψηφία δήμαρχο την Αυγή Μπέσκα – Θεοδόση, την Νάντια Βαλαβάνη, τον Γιαν. Ραχιώτη κ.α.

Ο Παν. Λαφαζάνης ευχήθηκε στον πρέσβη της Ρωσίας Γ. Μασλόφ ότι το καλύτερο για τον ρωσικό λαό, ενώ εξέφρασε την πλήρη αντίθεση του στους νεοψυχροπολεμικούς σχεδιασμούς των πιο ακραίων κύκλων της Δύσης, τόνισε την ανάγκη ενίσχυσης της ειρήνης και καταπολέμησης κάθε σύγχρονης τάσης για αναβίωση του φασισμού στις σημερινές συνθήκες και υπογράμμισε τη σημασία της ανάπτυξης στρατηγικών σχέσεων συνεργασίας Ελλάδας και Ρωσίας.

Στις φωτογραφίες ο πρέσβης της Ρωσίας με τον  Παν. Λαφαζάνη, τον Δημ. Κωνσταντακόπουλο, και τον Ανδρ. Ζαφείρη.

nor_soft

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας