Νεοραγιαδισμός Τσίπρα-Μητσοτάκη: Αντί να διεκδικούν ξεπουλάνε τη χώρα στο Δ’ Ράιχ

1521
μετεκλογικό
Παν. Λαφαζάνης: Τσίπρας και Μητσοτάκης στο πιο μακάβριο κοινοβουλευτικό θέατρο σε βάρος των θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας

Τσίπρας και Μητσοτάκης έπαιξαν σήμερα στην Βουλή, με αφορμή το μέγα θέμα των Γερμανικών αποζημιώσεων, το πιο μακάβριο και άθλιο θέατρο που έχει παιχτεί στο κοινοβούλιο, προσβάλλοντας στην πράξη και ξεδιάντροπα για λόγους εκλογικoύ εμπορίου την Εθνική μας αντίσταση και κυρίως τις θυσίες, το αίμα και την μνήμη των ηρωικών θυμάτων της Ναζιστικής θηριωδίας.

Η Ελλάδα των Τσίπρα και Μητσοτάκη χωμένη ως το λαιμό στη Γερμανοκρατία, την υποτέλεια την χαμέρπεια και την υποδούλωση έχει πετάξει προ πολλού στον κάλαθο των αζήτητων τις νόμιμες απαιτήσεις της έναντι της Γερμανίας και αντί να απαιτεί τον έμπρακτο σεβασμό στα θύματα του Γερμανικού φασισμού, ξεπουλάει και ότι έχει απομείνει εθνικό και επικερδές στην χώρα μας στο νέο σύγχρονο Δ΄ οικονομικό Ράιχ που έχει υποδουλώσει  την πατρίδα μας.

Ο νεοραγιαδισμός των κρατούντων είναι, ίσως, πολύ χειρότερος και πολύ πιο  εκμαυλιστικός σήμερα, διότι η υποταγή τους είναι συνέπεια μιας απεριόριστης ξενοδουλίας, που έχει καταστεί δεύτερη φύση για το ελληνικό κατεστημένο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας