Ο Μητσοτάκης «κατσαδιάζει» Κουτσούμπα για την έντονη αποδοκιμασία στη Μητρόπολη

1551
Ο Μητσοτάκης «κατσαδιάζει» Κουτσούμπα

«Τι είναι αυτά τα πράγματα; Εσύ τους έφερες εδώ να με βρίζουν;» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός.

Μετά την ολοκλήρωση της κηδείας και ενώ οι πολιτικοί αρχηγοί περίμεναν στο πλατύσκαλο της εκκλησίας τη σωρό του Μίκη Θεοδωράκη, συγκεντρωμένοι πολίτες στην πλατεία ξεκίνησαν να φωνάζουν συνθήματα κατά του Πρωθυπουργού, δίνοντας «αέρα» αντικυβερνητικής διαδήλωσης.

Ο κ. Μητσοτάκης εμφανώς ενοχλημένος κοντοστάθηκε μπροστά στον ΓΓ του ΚΚΕ, κ. Κουτσούμπα και μπροστά στους παρευρισκόμενους φέρεται να του απευθύνθηκε με ιδιαίτερα έντονο ύφος:

«Τι είναι αυτά τα πράγματα; Εσύ τους έφερες εδώ να με βρίζουν;» φέρεται να τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός, παρουσία πολλών αυτήκοων μαρτύρων.

Ο κ. Κουτσούμπας έκπληκτος απάντησε πως “τι είναι αυτά που λες; Τι δουλειά έχω εγώ;” Με τον κ. Μητσοτάκη να επιμένει και να φέρεται να τονίζει πως το ΚΚΕ είχε την ευθύνη της περιφρούρησης.

Μάλιστα απάντησε: «Ναι,εσείς είχατε την ευθύνη»

Το βίντεο με τα συνθήματα:

Φυσικά, ο Μητσοτάκης κακώς φέρεται να “κατσάδιασε” τον Κουτσούμπα.

Πράγματι, όσοι διαθέτουν σχετική εμπειρία από το ΚΚΕ, γνωρίζουν ότι όχι μόνο δεν θα οργάνωνε αποδοκιμασίες κατά του πρωθυπουργού αλλά και θα έκανε ότι περνάει από το χέρι του για να αποσοβήσει τέτοιες διαμαρτυρίες και μάλιστα με το συγκεκριμένο σύνθημα: “Μητσοτάκη κάθαρμα”.

Προφανέστατα μέρος του πλήθους αυθόρμητα βρήκε την ευκαιρία να αποδοκιμάσει έντονα τον πρωθυπουργό για τις καταστροφικές αυταρχικές και αντικοινωνικές επιλογές του, που σκορπούν απολύσεις, φτώχεια, απελπισία και εθνικές ταπεινώσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας