Ο Καμίνης, αφού ''έσωσε'' την Αθήνα, πάει να σώσει και το ΠΑΣΟΚ και μετά την Ελλάδα! Αλίμονο μας!

2239
Καμίνης

Την απόφαση να διεκδικήσει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, που το μετονόμασαν σε ΔΗΣΥ, απέναντι στη Φώφη Γεννηματά έλαβε ο Γιώργος Καμίνης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του  ο Δήμαρχος Αθηναίων φέρεται να αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα για επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης μετά από προτροπή του Νίκου Αλιβιζάτου.
Σύμφωνα με τις ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες ο Γιώργος Καμίνης έχει ήδη συναντηθεί με τον πρόεδρο της Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας Ν. Αλιβιζάτο, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου προεδρου στην ΔΗΣΥ θα είναι διαφανής.
Ως γνωστόν η ανάδειξη της νέας ηγεσίας της ΔΗ.ΣΥ έχει προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο από τη βάση με ανοικτές διαδικασίες.
Κύκλοι Καμίνη: Θα είναι υποψήφιος υπό 3 προϋποθέσεις
Κύκλοι του Γιώργου Καμίνη επιβεβαίωναν την πληροφορία του iefimerida.gr ότι θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης τονίζοντας ότι αυτό θα γίνει υπό τρεις προϋποθέσει;ς

  1. Διαφάνεια
  2. Ανοιχτές διαδικασίες
  3. Όχι ασφυκτικές προθεσμίες. Οπως διευκρίνιζαν αυτό δεν σημαίνει μακροχρόνια αναβολή των διαδικασιών ανάδειξης του προέδρου της ΔΗ.ΣΥ αλλά μια παράταση ελάχιστων εβδομάδων.

Οι ίδιοι κύκλοι τέλος, διευκρίνιζαν ότι ο Γιώργος Καμίνης «δεν θα διαταράξει τα δημαρχιακά του καθήκοντα» υπονοώντας ότι δεν προτίθεται να παραιτηθεί από δήμαρχος Αθηναίων.
Θα τηλεφωνήσει σε Φώφη, ΓΑΠ, Θεοχαρόπουλο και Στ. Θεοδωράκη
Ο δήμαρχος Αθηναίων βρίσκεται στην Κρήτη και σε λίγο θα εκδώσει γραπτή ανακοίνωση όπου θα ανακοινώνει τις προθέσεις του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γ. Καμίνης θα πραγματοποιήσει και γύρο τηλεφωνικών συνομιλιών με όλους τους εμπλεκόμενους στο εγχείρημα της ΔΗΣΥ, την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡΘανάση Θεοχαρόπουλο, τον πρόεδρο του ΚΙΔΗΣΟ Γιώργο Παπανδρέου ενώ θα τηλεφωνήσει και στον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας