Ο Γ. Μπουτάρης, η καταδίκη της επίθεσης και το «συγχωροχάρτι»

3982
μπουτάρης

Ασφαλώς με κανέναν τρόπο δεν είναι η στιγμή να μιλήσουμε για πολλές απαράδεκτες επιλογές και πρακτικές του Γιάννη Μπουτάρη, ορισμένες φορές βαθύτατα αντιαριστερές και αυταρχικές και δεν εννοούμε φυσικά, αλίμονο, το Thessaloniki Pride.

Και δεν είναι η στιγμή, διότι τώρα προέχει η αποδοκιμασία και η καταδίκη της επίθεσης που δέχθηκε ο Γιάννης Μπουτάρης, μάλλον από φασιστοειδή, αν λάβουμε υπόψη και τους βάναυσους ύμνους προς εκείνους που βιαιοπράγησαν από την κόρη του Ν. Μιχαλολιάκου και άλλους γνωστούς και μη εξαιρετέους ακροδεξιούς κύκλους.

Η επίθεση όμως αυτή και οι ύμνοι των ακροδεξιών και των φασιστοειδών προς αυτήν, σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να χρησιμοποιούνται από κάποιους φίλους του Γιάννη Μπουτάρη ως «συγχωροχάρτι» σε έναν κακό δήμαρχο, ως «πλυντήριο» σε φραστικούς τραμπουκισμούς που έχει εξαπολύσει κατά καιρούς, στο όνομα του «εκσυγχρονισμού», κατά της Αριστεράς, ούτε βεβαίως ως δικαιολογία για «προεκλογικού» τύπου συγκεντρώσεις, για την υποστήριξη του Γιάννη Μπουτάρη, οι οποίες πηγαίνουν αλλού και έχουν άλλες προεκτάσεις.

Γιάννης Μπρέτος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας