Ο Αμπράμοβιτς έχασε τον τελικό της Τσέλσι λόγω των κυρώσεων της Μεγ. Βρετανίας στη Ρωσία

1500
τσέλσι

Ο Ρώσος μεγιστάνας δεν μπόρεσε να χαρεί τη νίκη στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας – Οι βρετανικές Αρχές καθυστερούν να του ανανεώσουν τη βίζα του επειδή βρίσκεται στη λίστα με τα άτομα από το περιβάλλον του Κρεμλίνου που μελλοντικά κινδυνεύουν με επιβολή κυρώσεων

Η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ της Μεγάλης Βρετανίας και της Ρωσίας μετά την απόπειρα δολοφονίας του Ρώσου πρώην διπλού πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του, αλλά και η συμμετοχή της κυβέρνησης της Τερέζας Μέι στο αμερικάνικο χτύπημα στη Συρία, έχει δημιουργήσει τεράστια ένταση μεταξύ των δύο χωρών που αναπόφευκτα έχει και παράπλευρα «θύματα».

Ένα εξ αυτών είναι και ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, ο οποίος δεν μπόρεσε να χαρεί όπως θα ήθελε την μεγάλη νίκη της ομάδας του Τσέλσι, η οποία επικράτησε της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας!

Ο Ρώσος μεγιστάνας και ιδιοκτήτης των «μπλε» βρισκόταν υποχρεωτικά εκτός του νησιού, καθώς η βίζα του έχει λήξει εδώ και περίπου έναν μήνα και παρότι έχει κατατεθεί αίτηση για την ανανέωσή της, η διαδικασία κρατά πολύ περισσότερο από το φυσιολογικό.

Σύμφωνα με πηγή από το στενό περιβάλλον του Αμπράμοβιτς, η βίζα τελείωσε στα τέλη Απριλίου, αλλά η νέα του αίτηση είναι ακόμη υπό εξέταση. «Δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι θα υπάρξει αρνητική εξέλιξη και δεν θα ανανεωθεί η βίζα του. Απλά καθυστερεί χαρακτηριστικά η υπόθεση και δεν είναι ξεκάθαρο το γιατί», ανέφερε η ίδια πηγή.

Ο ίδιος ο Αμπράμοβιτς πάντως δεν προέβη σε κάποια επίσημη ανακοίνωση για το θέμα.

Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα ο Αμπράμοβιτς που έχει στενές επαφές με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, βρίσκεται στη λίστα με τα άτομα από το περιβάλλον του Κρεμλίνου που μελλοντικά κινδυνεύουν με επιβολή κυρώσεων.

Από την πλευρά της Βρετανίας, οι αρμόδιοι υπουργοί έχουν δεσμευθεί ότι θα επανεξεταστούν διεξοδικά όλες οι βίζες των εύπορων Ρώσων, ως αντίποινα για την απόπειρα δολοφονίας του Σκριπάλ.

Το θέμα έφερε στο φως ρωσικό μέσο ενημέρωσης, το οποίο επισήμανε ακόμη ότι το ιδιωτικό τζετ του ολιγάρχη έχει να εμφανιστεί στο Λονδίνο από την 1η Απριλίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας