ΟΧΙ και σήμερα: Εκδήλωση μνήμης-αγώνα ενάντια στην αποικιακή Ελληνογερμανική Συνέλευση

γαλάζια
ΑΠΟ ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ 1940 ΣΤΟ ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ!
ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΓΩΝΑ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 27/10 στις 11.00 πμ στο ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

Κάλεσμα του Εθνικού Συμβουλίου για την Διεκδίκηση των Γερμανικών Επανορθώσεων, πολλών μαρτυρικών Δήμων, ανάμεσά τους Βιάννου και Καλής Συκιάς και Επιτροπής ενάντια στην επαίσχυντη Ελληνογερμανική Συνέλευση.

Τα πειστήρια της Συνέλευσης της ντροπής είναι μπροστά μας: Ιδού η πρόσκληση και το τελικό πρόγραμμα της περιβόητης «Ελληνογερμανικής Συνέλευσης» στη Χερσόνησο.

Προσέξτε ιδίως τα εξής: 1. τα έγγραφα απεστάλησαν χθες από την Πρεσβεία της ΟΔΓ στην Αθήνα. 2. Την πρόσκληση υπογράφει ο Norbert Barthle, Κοινοβουλευτικός Υφυπουργός και Εντεταλμένος της Καγκελαρίου για την Ελληνογερμανική Συνέλευση. 3. Το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων φυσικά και ΔΕΝ περιλαμβάνεται στην ημερήσια διάταξη (ούτε υπήρχε περίπτωση να είναι…).

Όσοι έχουν ακόμη αυταπάτες για το χαρακτήρα της συνέλευσης ή θεωρούσαν ότι προσφέρεται για να συζητηθεί (ή και να λυθεί!!!) το εθνικό ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων οφείλουν να δουν κατάματα την πραγματικότητα. Η Ελληνογερμανική Συνέλευση αποτελεί την αιχμή του δόρατος της αποικιοκρατικής πολιτικής της Γερμανίας στην Ελλάδα και δημιουργήθηκε ακριβώς για να μην προχωρήσει η διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών αλλά, αντίθετα, να προχωρήσει η αποικιοποίηση και περαιτέρω λεηλασία της χώρας μας.

Καλούμε κάθε δημοκράτη, τα κόμματα και τους επιστημονικούς και κοινωνικούς φορείς να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις στη Χερσόνησο και το Ηράκλειο εναντίον της Συνέλευσης του αίσχους.

Εν τω μεταξύ, σας καλούμε το Σάββατο, 11.00 πμ στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟ ΕΠΟΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΗΣ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ.

Θα λάβει χώρα ομιλία του Καθηγητή Γιώργου Μαργαρίτη για το έπος του 1940 και της Εθνικής μας Αντίστασης και τον αγώνα σήμερα για τις γερμανικές αποζημιώσεις και εναντίον των γερμανικών μεθοδεύσεων αποικιοποίησης της χώρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας