Ουκρανός βουλευτής μηνύει Μπάιντεν: “Κατέστρεψε Ουκρανική Οικονομία”

779

Το μέλος της ουκρανικής Ράντα (Βουλής) Ίλια Κίβα ανακοίνωσε ότι θα μηνύσει τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν για υποκίνηση υστερίας, ιδίως για ψευδείς δηλώσεις σχετικά με την επικείμενη «ρωσική εισβολή στην Ουκρανία».

Ο ίδιος έγραψε σχετικά στο κανάλι του στο Telegram .

«Ετοιμάζω μήνυση στα διεθνή δικαστήρια κατά του Μπάιντεν: για το ψυχικό και ψυχολογικό τραύμα που μου προκάλεσαν οι πανικόβλητες και προκλητικές ομιλίες του για την επίθεση του Πούτιν και τον πόλεμο με τη Ρωσία», είπε ο βουλευτής Κίβα.

Τόνισε ότι ο πρόεδρος Μπάιντεν, με τις δηλώσεις του , «σκότωσε την πίστη του » στην αμερικανική δημοκρατία και την ανεξαρτησία των δυτικών μέσων ενημέρωσης.

Ο Κίβα τόνισε τον καταστροφικό αντίκτυπο των ψευδών προβλέψεων του Αμερικανού προέδρου στην ουκρανική οικονομία.

Ο βουλευτής τόνισε ότι οι δηλώσεις για τη λεγόμενη ημερομηνία εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία «έθαψαν» την ουκρανική οικονομία.

«Ο Μπάιντεν άρχισε ξανά να τρομάζει και να σπέρνει τον πανικό με την ιστορία της ρωσικής εισβολής.

Μιλώντας συναισθηματικά, απείλησε ότι θα γκρεμίσει τη ρωσική οικονομία και θα την κάνει παρία.

Γενικά, δεν ξέρω για τη ρωσική οικονομία, αλλά με την υστερία του έχει ήδη θάψει την ουκρανική οικονομία!» μίλησε φορτισμέναο βουλευτής της Ράντα.

Πριν μερικές ημέρες, το Politico, επικαλούμενο ανώνυμες πηγές, δημοσίευσε υλικό που αναφέρει ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε την ημερομηνία της λεγόμενης ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία κατά τη διάρκεια μιας τηλεδιάσκεψης με εταίρους από την Ευρώπη και το ΝΑΤΟ.

Στη Ρωσία, αυτό αντιμετωπίστηκε με χιούμορ, η επίσημη εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, ζήτησε να δημοσιοποιηθεί το ακριβές πρόγραμμα των «εισβολών» ώστε το υπουργείο Εξωτερικών να προγραμματίσει διακοπές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας