Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεγερτηθέντος: Πολάκης VS Τσίπρα!

679
Πολάκης VS Τσίπρα

Τελικά από τον Παύλο Πολάκη θα το ΄βρει ο Αλ. Τσίπρας.

Ο Παύλος Πολάκης αφού, κάτω από τις “φτερούγες” του Αλ. Τσίπρα και με τις ευεργεσίες του τελευταίου , στρογγυλοκάθησε στις υπουργικές καρέκλες και έφτιαξε με τον δικό του ( δήθεν ) “καταγγελτικό” αντιδεξιό λόγο το   εσωκομματικό και κοινωνικό  του  ακροατήριο , έχει τώρα πιά ξεσαλώσει .

Σηκώθηκαν , λοιπόν , τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι  ΄Ηρθε η ώρα για τον Π. Πολάκη να στραφεί ευθέως κατά του ευεργέτη του και παραπαίοντος αρχηγού του , του οποίου διακρίνει την πολιτική αδυναμία .

“Τελεία και παύλα” σύντροφε Τσίπρα , κραυγάζει αυστηρά και επιθετικά στο αγαπημένο του twitter ο Π. Πολάκης , απαντώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ , ο οποίος τον “ άδειασε “για τα όσα περί” παράταξης δοσιλόγων “ απέδοσε στη Ν.Δ .

Δρυός πεσούσης πάς ανήρ ξυλεύεται !

Τώρα , πώς ένας πολιτικός σαν τον Π. Πολάκη , που ψήφισε το τρίτο μνημόνιο και το εφάρμοσε με θρησκευτική ευλάβεια .

΄Ενας πολιτικός ,  ακόμα ,  που είναι προσηλωμένος στο ευρώ και την Ε.Ε , ενώ δεν αμφισβήτησε ποτέ το ΝΑΤΟ και την αμερικάνικη στρατιωτική επικυριαρχία στην χώρα .

΄Ενας πολιτικός , επίσης , για τον οποίο ολιγάρχες είναι μόνο εκείνοι οι βαρόνοι του χρήματος που στηρίζουν τη Ν.Δ αλλά όχι και τον ΣΥΡΙΖΑ , ενώ οι τράπεζες είναι κακές όταν κυβερνά η Ν.Δ , αλλά στο απυρόβλητο όταν  “ταϊζονται” από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με την “τρίτη ανακεφαλαιοποίηση” .

Πώς , λοιπόν , ένας τέτοιος πολιτικός μπορεί να αυτοπαρουσιάζεται ως αδιάλλακτος , τάχα , πολέμιος της Δεξιάς , όταν υιοθετεί και ανέχεται όλα τα δεξιά έργα , αρκεί να εφαρμόζονται από την παράταξή του .

Ας αφήσουμε όμως τις  “βαριές αναλύσεις” .

Ο Π. Πολάκης δεν θα έβγαζε ποτέ δημόσια  “γλώσσα”  στον Αλ. Τσίπρα , αν ο τελευταίος ήταν στα πάνω του .

΄Αν δεν έβλεπε από τη μια  να τον  “φτύνει” η  “παλιά φρουρά” του “ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ”  και από την άλλη  να τον θέλουν ως “αρχηγό”  μιάς   χρήσης , για να αλώσουν και να εκκαθαρίσουν το κόμμα , οι φιλόδοξοι  “Πασοκογενείς” ,  πολλοί εκ των οποίων βλέπουν στον Π. Πολάκη το “χρήσιμο εργαλείο” παλαιάς κοπής σε αυτό το αδηφάγο παιχνίδι τους .

Κ.Τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας