Οργασμός παρελάσεων δυνάμεων των ΗΠΑ στην Αλεξανδρούπολη-Άσκηση προετοιμασίας επίθεσης στη Ρωσία

599
Άσκηση προετοιμασίας επίθεσης

Οργασμός” στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, με τις Δυνάμεις των ΗΠΑ να παρελαύνουν από την πρωτεύουσα του Έβρου, τόσο για την επιστροφή των μέσων της 101ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας (Airborne Division), που επέστρεψαν από την κεντρική Ευρώπη, όπου λαμβάνει χώρα η επιχείρηση Antlantic Resolve, μεταξύ των οποίων και 41 ελικόπτερα και τροχοφόρο υλικό, αλλά και η έλευση όλων όσων πρόκειται να πάρουν μέρος στην DEFENDER 2021.

Tη Δευτέρα, 22 Μαρτίου αναμένεται η έλευση του “Οcean Glory”, το οποίο θα ρίξει “άγκυρα” προκειμένου να μεταφέρει, όλα τα μέσα (τροχοφόρο υλικό, κοντέινερς) , πλην των 41 ελικοπτέρων, ενώ τις πρώτες μέρες του Μαϊου 2021, αναμένεται η έλευση του “Green Ridge”, προκειμένου να φορτώσει τα 41 ελικόπτερα, η εκφόρτωση των οποίων θα διαρκέσει 2 μέρες.

Την ίδια, ώρα, πυρετώδεις είναι προετοιμασίες από την πλευρά της Διοίκησης του Οργανισμού Λιμένα της Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα, τόσο για την έλευση των εν λόγω πλοίων, αλλά και γενικότερα για όλα όσα πρόκειται να συμβούν στην περιοχή.

Έτσι, από τις 28/3 έως τις 20/4 αναμένεται να υπάρξει “ησυχία”, ενώ η κλιμάκωση της κατάστασης αναμένεται κατά το πρώτο 10ήμερο του Μαίου.

Τι θα συμβεί το επόμενο χρονικό διάστημα στην Αλεξανδρούπολη;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας