Ολυμπιακός: Το μεγάλο του πλεονέκτημα λέγεται Πέδρο Μαρτίνς

1022
ολυμπιακός

Υπέροχη χαρακτήρισε την εμφάνιση του Ολυμπιακού απέναντι στην Τότεναμ ο Πέδρο Μαρτίνς κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην αντίδραση μετά το 0-2 που έφερε τελικά και το 2-2 στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

«Αρχίσαμε πολύ δυνατά, με προσωπικότητα και ένταση, δημιουργήσαμε μια πολύ καλή ευκαιρία, αλλά στην συνέχεια αποδείχτηκε ξανά πως όταν κάνεις λάθος απέναντι σε τέτοιες ομάδες, το πληρώνεις ακριβά. Κάναμε δύο λάθη και τα πληρώσαμε, συνεπώς το 2-0 ήταν δίκαιο εκείνη την στιγμή. Όμως αντιδράσαμε πολύ θετικά και με χαρακτήρα. Καταφέραμε να μειώσουμε, παίξαμε με ψυχή και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Κάναμε ένα υπέροχο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για το επίπεδό της. Όταν χάνεις με 2-0 από την Τότεναμ, που έχει τέτοια ποιότητα και τέτοιον προπονητή, και μόνο που καταφέρνεις να αντιδράς και να φτάνεις στο 2-2 αποδεικνύεται πως ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και είχαμε μια ακόμη μεγάλη βραδιά για την ομάδα μας», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού.

Όσο για τον στόχο του Ολυμπιακού πλέον στον όμιλο; «Δεν αλλάζει τίποτα για μας. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε σε έναν όμιλο όπου υπάρχουν δύο ξεκάθαρα φαβορί. Όμως είμαστε Ολυμπιακός, έχουμε δημιουργήσει τη νοοτροπία να θέλουμε και να περιμένουμε πολλά από την ομάδα μας. Γι’ αυτό ίσως θα θέλαμε κάτι παραπάνω σήμερα. Υπάρχουν δύο φαβορί στον όμιλο, αλλά εμείς θα παλεύουμε για το καλύτερο δυνατό».

Τέλος, για τον Ματιέ Βαλμπουενά και την απόδοσή του είπε: «Είναι αποτέλεσμα του πόσο επαγγελματίας είναι. Είναι άψογος επαγγελματίας και προσωπικότητα και δεν είναι τίποτα τυχαίο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας