Ολοταχώς σε περικοπές συντάξεων για κάλυψη κόστους του “κουμπαρά”!

453
περικοπές συντάξεων

Πάγωσε προσωρινά το σχέδιο Τσακλόγλου για το “Ασφαλιστικό τού κουμπαρά”.

Οι δανειστές (τρόικα) με βέτο στην ελληνικη κυβέρνηση απαίτησαν να περικοπούν οι συντάξεις (κύριες και επικουρικές) για να χρηματοδοτήσουν το υπέρογκο κόστος μεταβίβασης (56-70 δις ευρώ!!!

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι η “τρόικα” ζει και βασιλεύει στη χώρα μας που διατηρεί σε ισχύ τους 750 μνημονιακούς νόμους που άφησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ!!

Έτσι, στο νέο σχέδιο για την κεφαλαιοποίηση της Επικουρικής Ασφάλισης, που θα φέρει εκ νέου η κυβέρνηση τον Σεπτέμβριο, θα προβλέπονται περικοπές των συντάξεων ή πολύχρονη αναστολή τής αύξησής τους (“πάγωμα”).

Η ΕΝΥΠΕΚΚ καλεί την κυβέρνηση να εγκαταλείψει κάθε σχέδιο για ιδιωτικοποίηση της Επικουρικής Ασφάλισης ή για μείωση των συντάξεων και να στηρίξει τη Δημόσια Επικουρική Ασφάλιση με πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης.
Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αναδημοσίευση, χωρίς την άδεια του εκδότη και οπωσδήποτε χωρίς την αναφορά της πηγής προέλευσης του περιεχομένου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ:  https://enypekk.gr/2021/07/09/me-perikopes-ton-syntaxeon-tha-kalyfthei-to-kostos-tou-koubara/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας