Ολοκληρώθηκε αντιπολεμική πορεία στην αμερικανική πρεσβεία

1044
πορεία

Ολοκληρώθηκε το αντιπολεμικό συλλαλητήριο που ξεκίνησε στις 14.00 στο Σύνταγμα.

Ειδικότερα οι διαδηλωτές με κεντρικό σύνθημα «Κάτω από τα χέρια από την Τεχεράνη, φονιάδες των λαών Αμερικάνοι» πραγματοποίησαν πορεία έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ.

Σημειώνεται πως οι διοργανωτές είχαν καλέσει σε συμμετοχή όσους «θέλουν να συντονίσουν τη δράση τους και να συμβάλουν από κοινού στην οργάνωση της αντίστασης στο ενδεχόμενο νέου πολέμου στη Μέση Ανατολή».

Παράλληλα καταδίκασαν «την εγκληματική ενέργεια των ΗΠΑ και τις απειλές νέων χτυπημάτων από τον Ντόναλντ Τραμπ» και ενώνουν τη φωνή τους με «τα αντιπολεμικά κινήματα σε όλο τον κόσμο, απαιτώντας καμία εμπλοκή της Ελλάδας σε ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και δολοφονικά χτυπήματα».

Το συλλαλητήριο διοργάνωσαν οι: Πανελλαδικός Αντιπολεμικός Κινηματικός Συντονισμός, Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο, Αναμέτρηση, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΑΡΑΝ, ΑΡΑΣ, Αριστερό Ρεύμα, ΔΕΑ, Ιντιφάντα-Αντιιμπεριαλιστικό Μέτωπο, κ.ο. Ανασύνταξη, Κρίση και Κριτική, Κ-σχέδιο, ΛΑ.Ε., Παρέμβαση, Συνάντηση για μια Αντικαπιταλιστική και Διεθνιστική Αριστερά, Samidoun-Δίκτυο Αλληλεγγύης Παλαιστίνιων Κρατουμένων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας