Οι διαδηλώσεις κατά των πλειστηριασμών, δεν συνιστούν αδίκημα. Αφορούν την ελευθερία

2804
πλειστηριασμών
Οι δικαστές των τριών διαδηλωτών – διαμαρτυρομένων της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑ.Ε.) και της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας κατά των πλειστηριασμών», της υπεράσπισης δηλαδή του εθνικού και του λαϊκού μόχθου, πιστεύουμε πως πρέπει να τους κηρύξουν αθώους.
 
Θέλουμε να γνωρίζουν οι δικαστές, πως για την -κατά την άποψή μας- αθωωτική απόφασή τους, πρέπει να λάβουν υπ΄ όψιν ότι:
 
Λειτουργεί ένας κατακτητισμός (ιμπεριαλισμός), που επ΄ ωφελεία του καθοδηγεί το χρηματοπιστωτικό σύστημα (το οποίο δημιουργεί και τους νόμους), τους οποίους εφαρμόζουν οι χειραγωγούμενες «ολοκληρώσεις» και «Ενώσεις» (Ε.Ε., Νοτιο-Αφρικανική Ένωση, κλπ) και προστατεύεται από στρατιωτικό του φορέα ΝΑΤΟ, κλπ.
 
Τα υπόλοιπα, όπως Παγκοσμιοποίηση, Νέα τάξη πραγμάτων, «Κοινό» νόμισμα (π.χ. Ευρώ, κλπ), «Κοινές» πολιτικές, «Κοινοί» νόμοι, «Κοινό σύνταγμα», Ευρώπη ταχυτήτων, «Κοινό» υπουργείο οικονομικών, μνημόνια (ή όπως θα ονομαστούν τα επόμενα «Συμφωνία Μηχανισμού Εγγυήσεων και Ανάπτυξης), κλπ είναι οι διαδικασίες αλυσιτελούς αιχμαλωσίας της αποικίας και των δούλων.
Εννοείται, πως όταν, οι λεγόμενοι πιστωτές της τεχνητής κρίσης, του τεχνητού χρέους και της οικονομικής κατοχής, ακόμα και με την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας μέσω της ΑΑΔΕ, του υπερταμείου, κλπ., αλλά και της εξάντλησης των πόρων ασφάλειας των πολιτών από έκτακτα γεγονότα (ρύπανση Σαρωνικού, καταιγίδα , άμυνα της χώρας, κλπ, επεμβαίνουν στις συλλογικές διαπραγματεύσεις, τότε, αναμένεται και η κατάργηση του 8-ωρου, η παιδική εργασία, οι ομοιόμορφες ενδυμασίες των σκλάβων, κλπ.
 
Εις γνώσιν σας ότι:
1)Δίνοντας ομόλογα οι περιφερειακές τράπεζες, παράγουν χρήμα οι κεντρικές τράπεζες των «Ενώσεων».
2)Η αποτίμηση των ιδιωτικών κατοικιών και της κρατικής περιουσίας, έχει -κατά κύριο λόγο- σκοπό να μπει στους ισολογισμούς των Τραπεζών, για να γίνουν ομόλογα.Αυτό αποδεικνύουν οι -κατά την άποψή μας παράτυποι, οπότε και παράνομοι- πλειστηριασμοί, που κατακυρώνονται στον μοναδικό πλειοδότη μια τράπεζα και μάλιστα στο 1/3 της τιμής.
3)Οι τράπεζες στην Ελλάδα, δεν ανήκουν πλέον κατά πλειοψηφίαν σε Έλληνες μετόχους, αλλά στο διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα.
(Παρεμπιπτόντως: στις ΗΠΑ με τον νόμο «Dodd and Frank» ανακεφαλαιοποιήθηκαν μόνο οι μετοχές των αμερικανών μετόχων, ενώ στην Ελλάδα οι τράπεζες ανακεφαλαιοποιούνται για ολόκληρο το μετοχολόγιό τους). Δηλαδή, εκτός των άλλων, οι Έλληνες πολίτες φορολογούνται άγρια και υπέρ των αλλοδαπών μετόχων.
4)Έχει γραφτεί στον τύπο, πως οι ΗΠΑ έχουν εκδώσει κατά $60τρις περισσότερο χρήμα απ’ όσο προβλέπεται από τα ομόλογα, κλπ σχετικά τραπεζικά «προϊόντα» που έχουν στα χέρια τους.
5)Η πρόβλεψη από τα μνημόνια είναι πως αξία γης €1τρις πρόκειται να πάει στις τράπεζες. Αυτό σημαίνει πως η τεράστια πλειοψηφία των πολιτών θα απωλέσει και το τελευταίο αποτέλεσμα του μόχθου της, οπότε και το τελευταίο οχυρό της ελευθερίας της.
 
Αυτή την περίοδο στην Ελλάδα, ψηφίζονται και επιβάλλονται νόμοι (που συντάσσονται σε ξένες πόλεις π.χ. Βρυξέλες, Στρασβούργο, Βερολίνο, Λουξεμβούργο, Παρίσι, Λονδίνο, Κέϋμαν, κλπ) και που εξωθούν τους πολίτες σε διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες, συνεπεία των οποίων οι αστυνομικοί φοβούμενοι μήπως παραβούν τις εντολές προστασίας που έχουν πάρει επιτίθενται κάποτε ακραία (βίντεο: https://www.facebook.com/www.in.gr/videos/10156337302860962/ )
Οπότε, το ένστικτο της αυτοπροστασίας γίνεται η άμυνα των των πολιτών.
 
Οι νόμοι επιβολής στην Ελλάδα ψηφίστηκαν ως προσωρινοί, αλλά ήδη έχουν διαρκέσει 8 έτη και χειροτερεύουν.
Έκλεισαν το στόμα των πολιτών, αλλά πλέον τους έχουν πιάσει από την μύτη και σκάνε.
 
Οι πολίτες αντιλαμβάνονται αυτό που λέμε στις σχετικές διαδηλώσεις – διαμαρτυρίες πως «Με την μείωση των εισοδημάτων και με την αύξηση των φόρων», όλοι θα χάσουμε τα σπίτια μας».
Καταλαβαίνουν πως χάνουν το τελευταίο προπύργιο της ελευθερίας τους.
Είναι δίκαιο σήμερα να τους καταδικάσετε, επειδή αμύνονται «περί πάτρις» και «υπέρ βωμών και εστιών»; Το ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, είπαν, στα πολύ μεγάλα συλλαλητήρια στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα.
Οι πολίτες, έχουν υποστεί δραματική οικονομική «αφαίμαξη» ακόμη και στις αποταμιεύσεις (συντάξεις) τους, κάτι που έχει περιορίσει δραματικά την δυνατότητα και την ελευθερία τους για μια αξιοβίωτη ζωή.
Άνεργοι, φτωχοί, άστεγοι, μη δυνάμενοι να έχουν ιατρικές υπηρεσίες, φάρμακα, ακόμη και τα τα βασικά της διατροφής, αυτοκτονούντες, άλλοι από αυτούς που μετρώνται σε εκατομμύρια, άλλοι σε εκατοντάδες χιλιάδες και άλλοι σε δεκάδες χιλιάδες, δείχνουν την νέα κατάσταση.
Μπορείτε να φανταστείτε την ζωή ενός από αυτούς, σαν να είναι η δική σας;
 
Είναι λογικό και αναμενόμενο, οι πολίτες να αντιλαμβάνονται αυτήν την κατάσταση και να αντιδρούν ως επαναστατημένοι – εξεγερμένοι δούλοι, που τους κλέβουν ακόμα και το ψωμί και αύριο και το νερό.
 
Τα ζητήματα λοιπόν της διαμαρτυρίας πολιτών, δεν είναι δυνατόν να εκληφθούν ως «διατάραξη κοινωνικής ειρήνης» και πολύ περισσότερο ως «αντίσταση κατά της αρχής», ή «απόπειρα άσκησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά αστυνομικού», δεν είναι πραγματικά και κατισχύουν, λόγω των παραπάνω προκλήσεων, οι οποίες προηγήθηκαν των διαδηλώσεων – διαμαρτυριών των πολιτών.
 
Ο σεβασμός τους προς την έννομη τάξη είναι δεδομένος, ακόμα και υπό την έννοια ότι οι πολίτες αυτοί είναι μέλη σε δημοκρατικούς πολιτικούς φορείς (όπως η ΛΑ.Ε. κ.ά.), που έχουν την εμπιστοσύνη και έχουν εκπροσωπήσει στην ελληνική βουλή και εκπροσωπούν στην ευρωβουλή τους Έλληνες πολίτες.
 
Δεν είμαστε μακριά (το βλέπετε που έρχεται) από την ημέρα που:
-και άλλες κοινωνικο-οικονομικές τάξεις, από τις οποίες θα δημεύσουν περιουσίες, θα τις εξαναγκάσουν σε συνταξιοδότηση (πενιχρή)
-και αυτοί που βλέπετε να διαδηλώνουν – διαμαρτύρονται στους δρόμους, παρότι νομοταγείς πολίτες
-να έχουν λεκτική αλλά και πρακτική μεταχείρηση αλητών και
-να είναι απ΄ έξω από τα δικαστήρια για συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συλληφθέντες
-και να φθάνουν όπως σήμερα στην αίθουσα του δικαστηρίου,
αλλά σαν και αυτούς, αύριο θα είστε εσείς.
 
Όπως ίσως διαβάσατε στα έντυπα ΜΜΕ, οι τίτλοι ήταν Αστυνομική βία, Άγρια επίθεση των ΜΑΤ, κλπ.
Δεν θέλουμε να παρακολουθήσουμε τις όποιες εντάσεις, π.χ. διεθνείς, μνημονιακών, κυβερνητικές, κλπ, πλην αυτής που προηγείται και είναι αυτή της επιβολής βάρβαρων νόμων που δεν μπορούν να αντέξουν οι πολίτες επειδή τους στερείται το τελευταίο της ζωής αγαθό, αυτό της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, στο οποίο σας παρακαλούμε να ενσκήψετε, για να αποδώσετε σωστά την δικαιοσύνη.
 
*Ο Γιώργος Μπούτρης είναι γραμματέας της διοικούσας επιτροπής του ΔΗΚΚΙ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας