Ξεπεσμός στα κατεχόμενα της Κύπρου: Ουρές για μια σακούλα πατάτες!

1238
κατεχόμενα
Οι Τουρκοκύπριοι σχημάτισαν ουρές έξω από τις αποθήκες για να πάρουν μια σακούλα 10 κιλών προς 3,8 τουρκικές λίρες το κιλό (περίπου 57 λεπτά).

Το θέμα είναι πρωτοσέλιδο σήμερα με αντίστοιχο φωτογραφικό υλικό, στον τουρκοκυπριακό Τύπο. Η Κίπρις γράφει ότι σε δύο μέρες πωλήθηκαν 25 τόνοι πατατών από τις αποθήκες του «συμβουλίου αγροτικών προϊόντων» σε Λευκωσία και Αμμόχωστο. Σύμφωνα με τον «πρόεδρο» του «συμβουλίου», άλλοι 75 τόνοι πατάτες θα έρθουν από την Τουρκία αφού η συνολική παραγγελία που έκαναν ήταν 100 τόνοι.

Για πρώτη φορά το είδαμε αυτό, ουρά για να αγοράσει ο κόσμος πατάτες, κι αυτό στη δική σας «διακυβέρνηση», δήλωσε σήμερα κατά τη συζήτηση για την έγκριση του προϋπολογισμού του «υπουργείου γεωργίας», ο «βουλευτής» της αντιπολίτευσης, του ΚΕΕ (Κόμμα Εθνικής Ενότητας) και γεωργός ο ίδιος, Ναζίμ Τσιαβούσογλου. Οι επικρίσεις έναντι της εισαγωγής πατατών από την Τουρκία αφορούν την εγχώρια παραγωγή που είναι περιορισμένη και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες ανάγκες του πληθυσμού και του τουρισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας