Νότια Κορέα: Δύο νεκροί και αρκετοί αθλητές τραυματίες, από κατάρρευση κλαμπ

738
κορέα

Δύο νεκροί και αρκετοί τραυματίες, μεταξύ των οποίων και αθλητές που μετέχουν στο 18o Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου, είναι ο τραγικός απολογισμός της κατάρρευσης μίας κατασκευής ενός νυχτερινού κέντρου, στη Γκουανγκζού της Νότιας Κορέας.

 

Το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 2.30 π.μ. τοπική ώρα, τη στιγμή που στο κλαμπ διασκέδαζαν εκατοντάδες άτομα, μεταξύ αυτών και αρκετοί αθλητές και αθλήτριες που έχουν ολοκληρώσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους στη διοργάνωση.

Από την κατάρρευση του παταριού, έχασαν τη ζωή τους δύο Κορεάτες, ηλικίας 27 και 38 ετών, όπως μεταδίδει το κορεατικό πρακτορείο ειδήσεων «Yonhap», ενώ μεταξύ των τραυματιών περιλαμβάνονται και αθλητές, κυρίως από τις γυναικείες ομάδες πόλο που τελείωσαν χθες τους αγώνες τους.

Όπως επιβεβαίωσε η Ομοσπονδία Υδατοσφαίρισης των ΗΠΑ, στο νυχτερινό κέντρο βρίσκονταν οι πολίστριες της εθνικής ομάδας, που γιόρταζαν την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου παγκόσμιου τίτλου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει, μεταξύ των ελαφρά τραυματιών περιλαμβάνονται τέσσερις αθλητές από τις ΗΠΑ (ανάμεσά τους φέρεται να υπάρχει και ένας καταδύτης), δύο πολίστριες από τη Νέα Ζηλανδία και άλλη μία από την Ολλανδία, ενώ αναφέρεται επίσης τραυματισμός ενός ατόμου από την Ιταλία και ενός από τη Βραζιλία. Κανείς από τους τραυματίες αθλητές και αθλήτριες δεν χρειάστηκε να νοσηλευθεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας