Ντροπή κ. Κωνσταντοπούλου! (και video με την συνέντευξη της)

3483
Κωνσταντοπούλου

Άκουσα εμβρόντητος την Ζωή Κωνσταντοπούλου την Πέμπτη τα μεσάνυχτα στο One channel και στην Έλλη Στάη.

Προσπερνάω εδώ το σύνθημα, αντιγραφή ανάλογου προεκλογικού συνθήματος του Macron, ότι “δεν κοιτάει Αριστερά, δεν κοιτάει δεξιά, κοιτάει μπροστά” λες και όταν μπήκε στο ΣΥΡΙΖΑ δεν κοιτούσε Αριστερά, λες, ακόμα, πως δεν κοιτούσε Αριστερά κατεβαίνοντας με την ΛΑ.Ε στις εκλογές εξπρές του Σεπτεμβρίου του 2015.

Προσπερνάω, επίσης, το γεγονός ότι ερωτώμενη σχετικά με τη θέση της για το ευρώ και το εθνικό νόμισμα απαντούσε λέγοντας ότι είναι με τη δημοκρατία, λες και ότι μπορεί να υπάρξει ουσιαστική δημοκρατία στο πλαίσιο του ολοκληρωτισμού των Βρυξελλών.

Όλα αυτά τα προσπερνάω και τα αφήνω στην πολιτική κρίση του καθενός και της καθεμιάς. Εκείνα όμως που δεν καταπίνονται με τίποτα είναι όσα με εισαγγελικό και υπεροπτικό ύφος είπε η Ζ. Κωνσταντοπούλου για την ΛΑ.Ε και τον Λαφαζάνη, όταν ρωτήθηκε γιατί δεν συνεργάζεται μαζί της.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ως δημόσιος κατήγορος είπε ότι έχει βάλει άκουσον-άκουσον 4 όρους στην ΛΑ.Ε για ενδεχόμενη συνεργασία, οι οποίοι δήθεν δεν απαντήθηκαν και δεν έχουν εκπληρωθεί!

Αυτοί οι τέσσερις όροι, τους περιγράφω από μνήμης, ήταν να σταματήσει η ΛΑ.Ε κάθε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ(!), να σταματήσουν ενδιάμεσες καταστάσεις(!), να φύγουν οι εξωνυμένοι (!) από την ΛΑ.Ε και καμιά συνεργασία με τους φασίστες(!!!). Ναι, καλά το ακούτε, ακόμα και με φασίστες ανακάλυψε συνεργασία η Ζ. Κωνσταντοπούλου, χωρίς αιδώ και δείχνοντας μια επικίνδυνη νοοτροπία.

Όταν μάλιστα επίμονα ρωτήθηκε από την Ε. Στάη αν τα λέει αυτά για τον κ. Λαφαζάνη, όχι μόνο σιωπούσε αλλά και έφερε ως “πειστήριο” της δήθεν συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ ότι τάχα η ΛΑ.Ε συνεργάζεται με την Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής!

Κατανοούμε ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι σε άκρως δυσχερή θέση, αφού δεν ξέρει τι να πει όταν όλοι οι δημοκρατικοί αντιμνημονιακοί πολίτες την ρωτάνε γιατί δεν συνεργάζεται με τον αντιμνημονιακό προοδευτικό πατριωτικό χώρο και ειδικά με την ΛΑ.Ε, αφού αυτή είναι που αρνείται κάθε τέτοια συνεργασία.

Κατανοούμε, επίσης, την αμηχανία και το αδιέξοδο της Ζωής Κωνσταντοπούλου όταν ο Λαφαζάνης, δεχόμενος επικρίσεις και από το ίδιο το κόμμα του, έδειχνε από τηλεοράσεως λευκό χαρτί, λέγοντας ότι βάζει στο κάτω μέρος την υπογραφή του και ας γράψουν στο λευκό μέρος όλοι οι άλλοι από τον προοδευτικό αντιμνημονιακό και δημοκρατικό πατριωτικό αντισυστημικό χώρο τις προϋποθέσεις που θεωρούν αναγκαίες για την συνεργασία, οι οποίες γίνονται εκ των προτέρων δεκτές.

Όλα αυτά τα κατανοούμε. Από το σημείο αυτό, όμως, μέχρι να φτάνει η Ζ. Κωνσταντοπούλου να συκοφαντεί θρασύτατα τον Λαφαζάνη και την ΛΑ.Ε για συνεργασία με την Δούρου και τον ΣΥΡΙΖΑ, δείχνει ότι η αθλιότητα ξεπερνάει κάθε λογικό όριο και προκαλεί από κει και πέρα θυμηδία και ειρωνικά σχόλια. Όπως ντροπή και απέχθεια προκαλούν οι κατηγορίες της Ζ. Κωνσταντοπούλου για στελέχη της ΛΑ.Ε που εγκατέλειψαν υπουργικές θέσεις και βουλευτικές καρέκλες, έχουν μια έντιμη μαχόμενη στάση και μια ζωή αγωνίζονται στους δρόμους, έχοντας στην πλάτη τους διώξεις και συνέπειες, ότι τάχα είναι “γραφειοκράτες” “μαϊντανοι” και “μηχανισμός“.

Πότε τα ανακάλυψε όλα τούτα η Ζ. Κωνσταντοπούλου σε βάρος του Λαφαζάνη και της ΛΑ.Ε; Όταν συνεργαζόταν με την ΛΑ.Ε στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 δεν γνώριζε τα περί συνεργασίας της ΛΑ.Ε με τον ΣΥΡΙΖΑ; Τότε η ΛΑ.Ε δεν ήταν “μηχανισμός” και τα στελέχη της “γραφειοκράτες”;

Ντροπή! Ντροπή να μιλάει η Ζ. Κωνσταντοπούλου για συνεργασία της ΛΑ.Ε στην Περιφέρεια Αττικής με τον ΣΥΡΙΖΑ, όταν η ΛΑ.Ε με μεγάλο κόστος,πολιτικό και συναισθηματικό, διαχώρισε πλήρως τη θέση της με όσους στην Περιφέρεια Αττικής στήριζαν την Παράταξη της Δούρου. Όταν και το κυριότερο η ΛΑ.Ε ήταν η κατ΄εξοχήν δύναμη δυναμικής αντιπολίτευσης και καταγγελίας της Δούρου και τα εγκληματικά πεπραγμένα της.

Δεν θέλω απ’ αυτές τις στήλες να επιδοθώ σε χαρακτηρισμούς για αυτές τις στάσεις, επιλογές και συκοφαντίες της Ζ. Κωνσταντοπούλου, χαρακτηρισμοί, άλλωστε, οι οποίοι προκύπτουν αυτονόητα.

Ένα θα πω: Τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ βοηθούν εκ των πραγμάτων, παίζοντας το παιχνίδι τους και συντηρώντας τον καταστροφικό δικομματισμό τους, όσοι στον προοδευτικό και πατριωτικό αντιμνημονιακό χώρο όχι μόνο αρνούνται αλαζονικά και αυτάρεσκα με διάτρητα προσχήματα την διαμόρφωση του αναγκαίου ενωτικού μετώπου ανατροπής αλλά και ανοίγουν ένα τυφλό, αδικαιολόγητο και γεμάτο ψεύδη πόλεμο ενάντια στις δυνάμεις της ανατροπής.

Αυτά και αν χρειαστεί, θα επανέλθω.

Στη συνέχει παραθέτουμε όλο το video της Ζ. Κωνσταντοπούλου όπου στο τελος του αναφέρει όσα επικρίνουμε για τη συνεργασία με τη ΛΑ.Ε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας