Νεκρός ασθενής από φωτιά μέσα στο νοσοκομείο ΚΑΤ

1620
νεκρός

Νεκρός εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου ένας άνδρας στο ΚΑΤ από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στους χώρους του νοσοκομείου. Η φωτιά εκδηλώθηκε το πρωί του Σαββάτου στον τέταρτο όροφο του νοσοκομείου στο τμήμα λοιμώξεων.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η υπηρεσία δέχτηκε στις 10:08 το πρωί κλήση για καπνούς που έβγαιναν από δωμάτιο στον τέταρτο όροφο του νοσοκομείου.

Ενα περιστατικό που δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά. Ενας ασθενής ο οποίος είχε χειρουργηθεί στο ισχίο και δεν μπορούσε να περπατήσει να χάνει τη ζωή του επειδή άρπαξε φωτιά το νοσοκομείο και κανείς δεν φρόντισε να τον βγάλει έξω.

To δελτίο τύπου του ΚΑΤ

Ολόκληρη η ανακοίνωση του νοσοκομείου:

«Σήμερα Σάββατο 2/3/2019, πρωινή ώρα, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο ΓΝΑ ΚΑΤ σε δίκλινο θάλαμο του 4ου ορόφου στην πτέρυγα Βρυώνειο Δ΄, η οποία κατασβέστηκε άμεσα από το προσωπικό του ορόφου του Νοσοκομείου.
Στον εν λόγω θάλαμο νοσηλευόταν ο ασθενής Α.Φ., ηλικίας 53 ετών, μη περιπατητικός, με περιτροχαντήριο κάταγμα ισχίου χειρουργηθέν και κάταγμα βραχιονίου υπό συντηρητική αγωγή, ο οποίος και απεβίωσε.
Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία θα προβεί σε προανακριτική διαδικασία. Παράλληλα ο Διοικητής του Νοσοκομείου διέταξε Ενορκη Διοικητική Εξέταση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας