Να μπει ένα τέλος στις εξοντωτικές πολιτικές λιτότητας, ώστε τα παιδιά μας να μορφώνονται και να παραμένουν στον τόπο τους

1401
τέλος
Μήνυμα της Λαϊκής Ενότητας για τα παιδιά που δίνουν Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Να μπει ένα τέλος στις εξοντωτικές πολιτικές της διαρκούς λιτότητας ούτως ώστε τα παιδιά μας να μορφώνονται στον τόπο τους και να παραμένουν εδώ, αντί να ξενιτεύονται μπροστά στο φάσμα της μνημονιακής ανέχειας.

Η Λαϊκή Ενότητα εύχεται καλή επιτυχία σε κάθε μαθητή και σε κάθε μαθήτρια που συμμετέχει στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις! Ευχόμαστε τα παιδιά να έχουν τύχη, καθαρό μυαλό, έμπνευση και ψυχραιμία. Άλλωστε, κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι οι εξετάσεις αυτές είναι μόνο ένα «σκαλοπάτι» στον διαρκή αγώνα για μόρφωση, αξιοπρεπή εργασία και γενικότερα, για ένα καλύτερο επίπεδο ζωής.

Η ΛΑ.Ε. στηρίζει τις μεγάλες προσπάθειες των παιδιών και των οικογενειών τους που με τεράστιες θυσίες, με τεράστιο οικονομικό και προσωπικό κόστος, προσπαθούν να κερδίσουν το παρόν και το μέλλον τους.

Η Λαϊκή Ενότητα μαζί με τη νεολαία θα συνεχίσει να παλεύει για καλύτερη, αληθινά Δημόσια και δωρεάν Παιδεία για όλα τα παιδιά. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για μια πατρίδα που να τα αγκαλιάζει και να τους εξασφαλίζει πλήρως το δικαίωμα στη δημόσια και δωρεάν μόρφωση και την αξιοπρεπή εργασία.

Η ΛΑΕ θα συνεχίσει να παλεύει για να μπορούν τα παιδιά των οικογενειών που ζουν στην Ελλάδα, να μορφώνονται στον τόπο τους και να παραμένουν στη χώρα με αξιοπρεπείς μισθούς και ένα καλό επίπεδο ζωής, βάζοντας ένα τέλος στο φαινόμενο του brain drain, της διαρκούς φυγής νέων ανθρώπων, μορφωμένων, ικανών και αξιόλογων επιστημόνων και μη, προς άλλα κράτη του εξωτερικού για αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας