Νίκη ΛΑΕ και Κινήματος. Ανεστάλησαν 15 πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας

1507
πλειστηριασμοί

Η Λαϊκή Ενότητα και το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών, στο πλαίσιο του διαρκούς αγώνα κατά της υφαρπαγής λαϊκών κατοικιών και περιουσιών, πραγματοποίησε σήμερα, Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου, συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το συμβολαιογραφείο (Ακαδημίας 59) όπου είχε προγραμματιστεί να γίνει πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας 70 τ.μ., στο Περιστέρι και ενός καταστήματος με αποθήκη στο Μαρκόπουλο για χρέος 160.000 ευρώ. Η παρέμβαση είχε αποτέλεσμα για μια ακόμη φορά, αφού ανεστάλη ο πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας, στο Περιστέρι. Επίσης, ανεστάλησαν κάτω από την πίεση του κινήματος 15 πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας.

Στις γιορτινές μέρες που διανύουμε η κυβέρνηση, για χάρη των τραπεζών, έκανε ένα ακόμη «πικρό δώρο» στους μικρούς ιδιοκτήτες. Μόνο αυτή την εβδομάδα ανακοινώθηκαν συνολικά 1.334 πλειστηριασμοί, μεταξύ των οποίων είναι 33 πρώτες κατοικίες.

Οι αντιδράσεις κατά των πλειστηριασμών θα συνεχιστούν και το 2019. Ο αγώνας για την προστασία των λαϊκών νοικοκυριών θα ενταθεί, θα μαζικοποιηθεί περαιτέρω και θα στείλει ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση και στο σύνολο των μνημονιακών κομμάτων, που έχουν αποδεχθεί πως οι μικρές περιουσίες, ακόμη και οι πρώτες κατοικίες, συμπολιτών μας από αδύναμες οικονομικά ομάδες του λαού, πρέπει να περάσουν στις τράπεζες και στα funds.

Οι κινηματικές δράσεις και η γενική κατακραυγή έχει φέρει σημαντικές νίκες και θα φέρει κι άλλες στο νέο έτος.

Σε κάθε περίπτωση ο αγώνας συνεχίζεται για:

  • Να σταματήσει κάθε δίωξη του Π. Λαφαζάνη και των αγωνιστών κατά των πλειστηριασμών και ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!
  • Να προστατευτεί η πρώτη κατοικία και η λαϊκή περιουσία!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας