Νίκες εκτός έδρας για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Ατρόμητο. “Καταιγιστικός” ΟΦΗ

865
νίκες

Με 1-2 ο Ολυμπιακός «πέρασε» από την έδρα του Άρη και παραμένει μόνος, πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο 1ο ημίχρονο. Ο Άρης άνοιξε το σκορ πολύ νωρίς, με εύστοχη κεφαλιά του Ντιγκινί, κάνοντας το 1-0. Μέχρι και το 30ό λεπτό ο Ολυμπιακός δεν είχε απειλήσει σοβαρά την εστία του Άρη.

Ωστόσο, μέσα σε 10 λεπτά πέτυχε δύο γκολ με τον Μασούρα και τον Ελ Αραμπί και έκανε το 1-2. Λίγο πριν κλείσει το ημίχρονο είχε και τρίτο γκολ, το οποίο ακυρώθηκε, διότι ο Σουντανί έβαλε με το χέρι την μπάλα στα δίχτυα.

Το 2ο ημίχρονο είχε λιγότερες συγκινήσεις, με τον Άρη να προσπαθεί να ισοφαρίσει και τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να κρατήσει το σκορ υπέρ του.

Νικηφόρα πέρασε από την Τρίπολη ο ΠΑΟΚ επικρατώντας με 1-2 επί του Αστέρα και πετυχαίνοντας μια σημαντική εκτός έδρας νίκη στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και με τα δύο γκολ που σημείωσε «κλείδωσε» την νίκη και τους τρεις βαθμούς. Ο Αστέρας Τρίπολης προσπάθησε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Κατάφερε να μειώσει σε 1-2 είχε την ευκαιρία να κάνει και το 2-2 αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ ήταν σε καλή μέρα.

Στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ ήταν καταιγιστικός και με τέσσερα γκολ δεν άφησε περιθώρια στον Πανιώνιο να ελπίζει σε κάτι, αν και προηγήθηκε μόλις στο 9ο λεπτό με 0-1. Ωστόσο στο 1ο ημίχρονο ο ΟΦΗ έκανε το 2-1 και στην επανάληψη πέτυχε άλλα δυο γκολ κάνοντας το τελικό 4-1.

Υπέροχο παιχνίδι στο Βόλο, όπου ο Ατρόμητος, αν και έχανε στο 36′ με 2-0, με ολική ανατροπή νίκησε τελικά με 2-3, παίρνοντας τους 3 πολύτιμους βαθμούς.

Ο Βόλος προηγήθηκε στο 7′ με τον Τόρες, με τον ίδιο παίχτη να διπλασιάζει τα τέρματά του σε βάρος του Ατρόμητου, με ένα τρομερό γκολ που σημείωσε στο 36′.

Η ομάδα του Περιστερίου απάντησε στο 39′ με γκολ του Ανδρούτσου, ενώ στο 45′, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ο Μανούσος έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Ωστόσο, ο Ατρόμητος πέτυχε την ολική ανατροπή στην αναμέτρηση, στο 62′, με γκολ που πέτυχε ο Γιακουμάκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας