Νίκες αλλά και αποκλεισμοί για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

894
νίκες

Νίκη αλλά αποκλεισμός από το Europa League για τον ΠΑΟΚ, καθώς ναι μεν επικράτησε με 3-2 της Σλόβαν Μπρατισλάβας μέσα στην κατάμεστη Τούμπα, αλλά σε συνδυασμό με την ήττα με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι, η ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας του Αμπέλ Φερέιρα είχε πρόωρο τέλος.

Ο δικέφαλος του Βορρά δέχθηκε πρώτος γκολ στο ματς, με φοβερό σουτ του Μεντβέντεφ στο 38′. Στο επόμενο λεπτό, 39′, ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με τον Λημνιό, ενώ στο 50′ ο Σβιντέρσκι με κοντινό πλασέ έδωσε το προβάδισμα στους ασπρόμαυρους. Ωστόσο, στο 61′ ο Ντε Μάρκο ισοφάρισε για τη Σλόβαν, με τον Γιαννούληστο 87′ με εκπληκτικό αριστερό σουτ να δίνει τη νίκη, άνευ αντικρύσματος, στον ΠΑΟΚ με 3-2.

Σπουδαία η εμφάνιση και νίκη της ΑΕΚ στην Τουρκία επί της Τραμπζονσπόρ με 2-0, αλλά σε συνδυασμό με το 1-3 της πρώτης αναμέτρησης, οι κιτρινόμαυροι «κούνησαν το μαντήλι του αποχαιρετισμού» στους ομίλους του Europa League.

Η ΑΕΚ, έχοντας στον πάγκο της ως προπονητή τον Νίκο Κωστένογλου, άφησε στην Αθήνα τις κακές τις εμφανίσεις επί τεχνικής ηγεσίας Καρντόσο και λίγο έλειψε να πετύχει την ολική ανατροπή. Ωστόσο, το 2-0 με το οποίο επικράτησε δεν στάθηκε αρκετό για το όνειρο της πρόκρισης. Τα γκολ για τους κιτρινόμαυρους πέτυχαν στο 24′ ο Λιβάγια με κοντινό πλασέ και ο Μάνταλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 29′.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας