Νέος σάλος με βίντεο εκτόξευσης μολότοφ από την πλευρά της… Αστυνομίας!

488
Νέος σάλος με βίντεο εκτόξευσης

Άτομο με λευκό κράνος που βρίσκεται στην πλευρά των δυνάμεων της αστυνομίας φαίνεται να πετά βόμβα μολότοφ κατά την διάρκεια των επεισοδίων την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη, σε βίντεο που μεταδόθηκε από το Kontra Channel.

Το βίντεο τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη, κυκλοφορούσε τις τελευταίες ημέρες σε χαμηλότερη ανάλυση στο διαδίκτυο και όπως είπε η δημοσιογράφος του Kontra Channel, Αναστασία Γιάμαλη, δόθηκε για τεχνική επεξεργασία στην ομάδα disinfaux collective η οποία αύξησε την ευκρίνεια και παρουσιάστηκε στην τηλεόραση σε αργή κίνηση.

Εφόσον επιβεβαιωθεί ότι ο δράστης είναι αστυνομικός, όπως τουλάχιστον φαίνεται στο βίντεο, είναι μια ακόμα τρομακτική αποκάλυψη του είδους της “νομιμότητας” που επικαλείται η ηγεσία της Αστυνομίας και η κυβέρνηση, η οποία έρχεται να προστεθεί στις ιαχές των αστυνομικών, που καταγράφηκαν στην κάμερα, και στις απειλές τους |πάμε να τους σκοτώσουμε, πάμε να τους γ…μήσουμε”.

Στο Kontra Channel μίλησε ο άνθρωπος που τράβηξε το βίντεο και περιέγραψε ότι έσκασε μια μολότοφ δίπλα του ενώ βρισκόταν απέναντι από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΕΛΤΑ. «Είχες την αίσθηση, είπε, πως (οι αστυνομικοί) αν μπορούσαν να σκοτώσουν θα το κάνανε»…

Το βίντεο έχει προκαλέσει σάλο στο διαδίκτυο με δεκάδες πολίτες να ζητούν την άμεση παραίτηση του υπουργού Μιχάλη Χυσοχοϊδη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας