Νέα κωλοτούμπα Καμμένου: θα παραιτηθεί τώρα όταν έρθουν Πρέσπες στη Βουλή

1058
Καμμένος

Μετά την δήλωσή του σήμερα Πέμπτη (13/12) ότι θα παραιτηθεί από υπουργός Εθνικής Άμυνας αν η Συμφωνία των Πρεσπών ψηφιστεί από την Βουλή της ΠΓΔΜ (Ιανουάριος 2019), ο Πάνος Καμμένος προβαίνει σε νέα κωλοτούμπα.

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Καμμένος προχώρησε σε διευκρινιστική δήλωση, απαντώντας διαφορετικά από το πρωί σε ερώτηση δημοσιογράφου. Και ανέφερε πως θα παραιτηθεί τώρα εάν έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών στην ελληνική βουλή (προς τον Μάρτιο), και όχι αν ψηφιστεί από τη βουλή της γείτονος χώρας (Ιανουάριο), όπως αρχικά είπε πει στη Λάρισα.

Η νέα δήλωση Καμμένου

«Για εμένα, όπως γνωρίζετε, η πάγια θέση μου είναι ότι δεν μπορώ να δεχτώ καμία συμφωνία η οποία περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία» και κάλεσα και τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να ξεκαθαρίσει την θέση του. Επισκέφθηκα τα φυλάκια, γιατί όπως δημόσια έχω πει – και το είπα και στους στρατιωτικούς, τους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς, τους στρατεύσιμους και τους συνοριοφύλακες που συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια – μπορεί να είναι η τελευταία μου επίσκεψη. Είναι δεδομένο ότι αν – ω μη γένοιτο – αυτή η συμφωνία φτάσει στη Βουλή, εγώ δεν θα συνεχίσω να είμαι Υπουργός Εθνικής Άμυνας και ούτε οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα συνεχίσουν να αποτελούν μέλος του κυβερνητικού συνασπισμού».

Νωρίτερα ο κ. Καμμένος σε δηλώσεις του προς τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, στην 1η Στρατιά, στη Λάρισα, είχε πεί οτι «εάν ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών από τη βουλή της ΠΓΔΜ εγώ θα παραιτηθώ από υπουργός Εθνικής Άμυνας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας