Μυτιλήνη: επίθεση σε εργαζόμενο μετανάστη σούπερ μάρκετ

897
μυτιλήνη

Εργαζόμενος οικονομικός μετανάστης σε χώρο στάθμευσης σούπερ μάρκετ έξω από την πόλη της Μυτιλήνης, δέχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (08/12) επίθεση από πελάτη επειδή του ζήτησε να μη σταθμεύσει το αυτοκίνητό του σε χώρο που προορίζεται για στάθμευση από ΑμεΑ.

Τότε ο 29χρονος οδηγός του αυτοκινήτου επιτέθηκε στον 45χρονο Εαμάν Ουντίν από το Μπανγκλαντές βρίζοντάς τον και τραυματίζοντάς τον σοβαρά με μεταλλικό λοστό.

Στη συνέχεια εγκατέλειψε τον τραυματία, ο οποίος από περαστικούς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται και πρόκειται να χειρουργηθεί για την ανάταξη καταγμάτων.

Ο δράστης συνελήφθη από τις αρχές και αύριο θα οδηγηθεί σε ανακριτή κατηγορούμενος για πρόκληση βαριών σωματικών βλαβών καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Το θύμα είναι ένας άνθρωπος ιδιαίτερα συμπαθής στους ντόπιους και εργάζεται περισσότερα από πέντε χρόνια στο συγκεκριμένο πόστο.

Το κάταγμα που υπέστη στο χέρι του είναι ιδιαίτερα σοβαρό και η αποκατάστασή του αναμένεται να τον κρατήσει μακριά από τη δουλειά του για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αν και από την αστυνομία δεν επιβεβαιώνεται ότι το περιστατικό εντάσσεται στο πλαίσιο ρατσιστικής βίας, ερωτήματα δημιουργούνται για το μένος με το οποίο χτυπήθηκε το θύμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας